breaking news Νέο

Α κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : "Μάχη" για δύο

Α κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας :

Με νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ, όπως εξαλλου αναμένονταν προχώρησαν οι δύο βασικοί και αδιαφιλονίκητοι διεκδικητές του φετινού τίτλου της Α' κατηγορίας της Ενωσης μας με αποτέλεσμα να διατηρηθεί η μεταξύ τους διαφορά του ενος βαθμού. Η πρωτοπόρος Αγία Μαρίνα, συγκεκριμένα νίκησε στην έδρα της τα Λευκάδια με 8-0, ενω τα Τρίκαλα μακριά από το γήπεδο τους τον Κοπανο με 6-1.

Με νίκη επίσης προχώρησε και το τριτο του βαθμολογικού πίνακα, το Μακροχώρι επι της ενισχυμένης Νάουσας με 2-1 όπως και η Αλεξάνδρεια στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο την Μελίκη (4-1) με αποτέλεσμα να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Δεύτερη συνεχομενη νίκη και για την Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Συνολικά στη 14η αγωνιστική σημειωθηκαν 26 τέρματα σε πέντε αγώνες με τα 3/5 από αυτά να τα πετυχαίνουν οι δυο διεκδικητές του τίτλου, ο Μ. Αλέξανδρος Αγιας Μαρίνας και ο συνώνυμος του των Τρικάλων.

Δέκα από τα εικοσιέξι τέρματα που σημειώθηκαν στους αγώνες της Α' κατηγορίας τα πέτυχαν τρεις ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι δυο της ιδιας ομάδας της Αγίας Μαρίνας. Ο Σαμιώτης τέσσερα και ο νεοαποκτηθείς από την ομάδα της Μελίκης Κίτσα Κρεστ τρια. Τρία τέρματα πέτυχε και ο Γιώργος Κίτσας των Τρικάλων. Παρόλα αυτά στην κορυφή των αρχισκορερ παρέμεινε ο Αργυρόπουλος με 13 γκολ τον οποίο βέβαια "έπιασε" ο Κίτσα Κρεσπ.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ 8-0: Αναμενόμενη ευρεία νίκη της πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα Αγίας Μαρίνας επι των Λευκαδίων με 8-0.

Επτά από τα οκτω τέρματα της ομαδας τους πέτυχαν δύο ποδοσφαιριστές. Ο Σαμιώτης τέσσερα (6', 12', 35' και 73') και ο Κίτσας Κρεστ τρια (7', 60' και 82'). Τ:ο 8ο τέρμα το πέτυχε ο Κουτσούκης με πέναλτι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Γιαγκιτζόγλου - Μουρατίδης).

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-6: Ανετη νίκη και για τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων και μάλιστα εκτός έδρας στο γηπεδο του Κοπανού, επί του τοπικού ΓΑΣ με 6-1.

Οι φιλοξενούμενι προηγήθηκα με 0-2 στο 20λεπτο με γκολ του Σωτηράκη (15') και του Τσιρίδη (20'), με τον Κοπανό να μειώσει στο 28' με γκολ του Στογιάννη. Στην επαναληψη τα Τρίκαλα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και με τρια τερματα του Γιώργου Κίτσα (52', 61', 65΄) και ενα του Αβραμόπουλου (73') εδωσαν διαστάσεις θριαμβου στην νίκη τους.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μπάτζιος (Μουρής - Κώτελης).

ΝΑΟΥΣΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 1-2: Καλύτερα το πρώτο ημίχρονο το Μακροχώρι προηγήθηκε με 0-2 μέσα σε τρια λεπτά (ο Νεστορόπουλος στο 23' και ο Χασιώτης στο 25') με τη Νάουσα να αντιδρά στην επανάληψη εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική υπεροχή της (στο 50' αποβλήθηκε ο Δαλήγγαρος και το Μακροχώρι έμεινε με παίκτη λιγότερο) και αφου μειωσε σε 1-2 στο 74' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντελλα άγγιξε την ανατροπή του σκορ, την οποία μπορεί να μην κατάφερε όμως στο τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες της εισέπραξαν το χειροκρότημα των θεατών για την προσπάθειά τους.

Η γηπεδούχος Νάουσα διαμαρτυρήθηκε για δυο τέρματα που πέτυχε με τον Ντέλλα στο 44' και στο 53' και ακυρώθηκαν σαν οφαϊτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Χαλατζιούκας - Χριστοδούλου Κ.).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΜΕΛΙΚΗ 4-1: Παρότι βρέθηκε πολύ νωρις πίσω στο σκορ η Αλεξάνδρεια κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει την νίκη με αντίπαλο την Μελίκη που την οδήγησε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Μελίκη προηγήθηκε μόλις στο 5' με τον Μελιόπουλο, με την Αλεξάνδρεια να αντιδρά και να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά αργότερα (9') με τον Πιπιλιάρη Γ. Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα παρουσιαστηκε πιο εύστοχη πέτυχε αλλα τρια τέρματα με τους Πιπιλιάρη Γ. (69'), Κίρτσογλου (82') και ένα αυτογκολ στο 72' για διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Βαλκανος Α. - Μπέκας).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ Β 1-2: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Β ομάδας της Βέροιας επί του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου μέσα σε τέσσερις ημέρες αυτή τη φορά στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Β ομάδα της Βέροιας προηγήθηκε στο 9' με τον Αβετίδη και στο 53' εκανε το 0-2 με γκολ του Τούφα.

Στο 70' είχε δοκάρι ύστερα από εκτέλεση φαουλ του Τσιάμπα και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο γηπεδούχος Απόλλων μείωσε σε 1-2 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον Σαρακατσάνο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής