breaking news Νέο

Mικρά - μικρά από την κοπή του συλλόγου των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας

Mικρά - μικρά από την κοπή του συλλόγου των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας

• Έκπληξη πρώτου μεγέθους στην κοπή πίτας του συλλόγου των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας αποτέλεσε η παρουσία του Στέφανου Γαϊτάνου, έπειτα από πολλά χρόνια. Ο «στρατηγός» συνοδεία του Φώτη Γκαϊτατζή εμφανίστηκε με πατερίτσες, λόγω της επέμβασης στην οποία υπεβλήθη στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του, δεχόμενος τα "περαστικά" από όλους.

 

• «Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την κοπή της πίτας, αποφεύγοντας την χοροεσπερίδα που συνηθίσαμε, για να γίνουμε πιο φιλικοί και πιο οικείοι ο ένας με τον άλλον, προκειμένου να έχουμε καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας», ανέφερε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Τάκης Παπατζίκος, εξηγώντας τον λόγο αυτής της επιλογής.

 

• Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας (ΣΙΚΚΕΔ), Κώστας Σαμανίδης, έδωσε το παρών στην εκδήλωση και έγινε αμέσως «ένα» με το ζεύγος Γιώργου και Νανάς Χατζάρα με την εγγονή τους. Πάντως ο «χατζο» μέσα στη χαρά του, ένιωσε ακόμα πιο χαρούμενος. Ο λόγος; Ότι ανανέωσε την παρουσία του στον πάγκο των Παλαιμάχων για άλλα 5 χρόνια!! Κι έτσι όπως πάει, τον βλέπουμε να κερδίζει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

 

• Οι Νούσιος, Στηβ, Παπαδόπουλος και Θ. Νικηφόρου υπήρξαν οι χορηγοί της εκδήλωσης, ο καθείς με το είδος της προσφοράς του.

 

• Είπαμε η οικογένεια των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αριθμεί πολύ περισσότερα μέλη. Εξ ού και το ότι στην εκδήλωση της Δευτέρας ο αριθμός της παρουσίας των θα μπορούσε να ήταν ακόμα  μεγαλύτερος, αν δεν υπήρχαν απουσίες οι οποίες και καταγράφηκαν. Αυτές υπήρξαν των Στοϊου, Φουλατζικλή, Κατσαβού, Γκέσιου, Παγγούρα, Υφαντίδη Χρ., Νατσούρα, Παπανώτα, Χωματά, Τραπεζανλίδη, Ταντή, Μελετίδη (Μπούλη), Καστανιώτη, ενώ ο Χάρης Μπλατσιώτης επικοινώνησε από πριν τηλεφωνικά με τον Τάκη Παπατζίκο, τον οποίο και ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ευχόμενος συνάμα καλή επιτυχία σ' αυτήν.

 

• Αν ο Τάκης Παπατζίκος, ως πρόεδρος των Παλαιμάχων της Βέροιας, δέχθηκε τα συγχαρητήρια από πολλούς, για το οργανωτικό και πετυχημένο τρόπο της εκδήλωσης, πίσω δεν πήγε και η σύζυγός του Βίκυ, η οποία με την έμφυτη ευγένεια που την διακρίνει, την πάντα καλοπροαίρετη διάθεσή της και την κομψή παρουσία της, κέρδισε το ακροατήριο της εκδήλωσης, σ' έναν χώρο που ταυτίζεται άλλωστε και με το όνομά της!

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής