breaking news Νέο

Φυσιολογική ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ, έχασε 2-0 απο την Παναχαϊκή δίχως να προβάλει αντίσταση

Φυσιολογική ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ, έχασε 2-0 απο την Παναχαϊκή δίχως να προβάλει αντίσταση

Σε μέτρια ημέρα η ΒΕΡΟΙΑ των χιλίων προβλημάτων έχασε στο γήπεδο της Αγιάς από την Παναχαϊκή και βρίσκεται πλεον στα όρια της Ζώης του υποβιβασμού ενω ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα κι αν δεν λυθούν τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τις επόμενες ημέρες η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη.

Η ΒΕΡΟΙΑ βέβαια στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Παναχαϊκή την Κυριακή το απόγευμα δεν φιλοδοξούσε να πετύχει κατι περισσότερο απο μια καλή εμφάνιση που θα οδηγούσε σε μια αξιοπρεπή ήττα, κάτι που το κατάφερε κατά το  ημιση. Εχασε με ένα λογικό σκορ δεν έπιασε όμως την αποδοση που προσδοκούσε.

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Παναχαϊκή που κυνηγάφει φέτος το ένα από τα δυο εισιτήρια της Football League που οδηγούν στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να πετύχει ένα γρηγορο γκολ που θα την οδηγούσε σε μια εύκολη νίκη. Και εν μέρει το κατάφερε.

Αφού προγουμένως είχε χάσει τρεις καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ και συγκεκριμένα στο 2’ με τον Ντάσιο που πλάσαρε από κοντά με την μπαλα να περνά λίγο έξω από την εστία του Γιαγκιόζη στο 16’ με τον Μωραϊτη να σουτάρει από καλή θέση διχως να βρίσκει εστία και στο 18’ και πάλι με τον Μωραϊτη που αστόχησε για μια ακόμη φορά, στο 29’ άνοιξε το σκορ. Ο Ελευθεριάδης εκτέλεση με σέντρα ένα φαουλ και ο Μωραϊτης με κεφαλιά μεσα από την περιοχή νίκησε τον Γιαγκιόζη και έγραψε το 1-0.

Η Παναχαϊκή και μετά το γκολ που πέτυχε συνέχισε να είναι καλύτερη και να αναζητά ένα δεύτερο τέρμα που θα την έφερνε πιο κοντά στην νίκη. Ετσι και αφου έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρια στο 35’ με τον μόνιμο εκφραστή των επιθετικών ενεργειών της τον Μωραϊτη, που σούταρε από κοντινή απόσταση στην αγκαλιά του Γιαγκιόζη που δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα στο 37’ έκανε το 2-0. Ο Μωραϊτης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Βέροιας “τσίμπησε” την μπάλα, με τον τελευταίο να τον ανατρέπει και τον διαιτητή Μπακογιάννη από την ΕΠΣ Αθηνών να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών και τον Φωτάκη που ανέλαβε την εκτέλεση της ευκολα να κάνει το 2-0.

Η γηπεδούχος στο διάστημα που απέμενε είχε μια ακόμη καλή στιγμή να κάνει τρία τα τέρματά της στο 75’ με τον Μαστραντωνάκη να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τους Βεροιώτες να διώχνουν λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος της ομάδας τους.

Από την δική της πλευρά η ΒΕΡΟΙΑ είχε μια όλη κι όλη καλή στιγμή στο παιχνίδι και ενω το αποτέλεσμα ηταν ακόμη 0-0.

Στο 15’ συγκεκριμένα ο Μπαστιάνος και αφου προηγήθηκε ατομική ενέργεια σούταρε με την μπάλα να περνάει ελάχιστα αουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Παναχαϊκής.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνων με βοηθούς τον Τριανταφύλλου και τον Τσιλίκα από την Αιτωλοακαρνανία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης (60’ Λουμπαρδέας), Ελευθεριάδης (64’ Μαστραντωνάκης), Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης.

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης, Κοζάκης (80’ Ζυγκερίδης), Ουνγιαλίδης, Δαμιανάκης, Καψάλης (58’ Γιαμόα), Δόρης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος (70’ Μέξης), Ρούνεϊ, Λίταινας, Μποστιάνος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής