breaking news Νέο

Παρουσία συλλόγου διαβητικών Γλυκιάς Ισορροπίας Ν.Ημαθίας στην κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου νεφροπαθών Ν.Ημαθίας

Παρουσία συλλόγου διαβητικών Γλυκιάς Ισορροπίας Ν.Ημαθίας στην κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου νεφροπαθών Ν.Ημαθίας

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023,μετά από πρόσκληση του Συλλόγου νεφροπαθών Ν. Ημαθίας του ΔΣ και του προέδρου κ. Λιόλιου Σάκη είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε στην κοπή βασιλόπιτας, εκπρόσωποι του συλλόγου διαβητικών Ν Ημαθίας Γλυκιάς Ισορροπίας η πρόεδρος κα Ιωάννου Μαγδαληνή, ο αντιπρόεδρος κ. Αδαμίδης Πάνος, ο ταμίας κ. Ταχυδρομίδης Ελευθέριος και η υπεύθυνη Τράπεζας αίματος του συλλόγου κα Αδαμίδου Όλγα. Μια όμορφη και χαρούμενη εκδήλωση με μήνυμα ότι είμαστε άτομα ενεργά και πορευόμαστε την καθημερινότητα με χαμόγελο και αισιοδοξία.. ανοίγοντας το Τριώδιο με πολύ πολύ χορό..

Κάθε επιτυχία σε κάθε δράση κ.Λιόλιο!!!

Παράλληλα συναντήσαμε και το δήμαρχο Νάουσας κ. Καρανικόλα, το βουλευτή κ. Μπαρτζώκα και τον Υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλο, όπου με μια σύντομη κουβέντα κλείστηκαν οι επόμενες επισκέψεις του συλλόγου και ενημέρωση τους για τις μελλοντικές από κοινού συνεργασίες και δράσεις .

Τέλος ανταλλάξαμε θερμές ευχές με το διαβητολόγο κ. Χ'ιωαννίδη Λάζαρο και τη σύζυγό του νεφρολόγο κα Ιντζεβίδου Έλενα, καθώς και την κα Χατζηστυλλή Έλλη του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νάουσας  με το σύζυγό της, οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση της πίστας με το λεβέντικο χορό Νιζάμικου ....ΥΠΕΡΟΧΟΙ..!!!

Με εκτίμηση το Δ.Σ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής