breaking news Νέο

Δ.Ε.Υ.Α.Β. : Η βλάβη στον αγωγό ύδρευσης στην οδό Μητροπόλεως προήλθε από το συνεργείο που τοποθετούσε οπτικές ίνες

Δ.Ε.Υ.Α.Β. : Η βλάβη στον αγωγό ύδρευσης στην οδό Μητροπόλεως προήλθε από το συνεργείο που τοποθετούσε οπτικές ίνες

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γίνεται γνωστό ότι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα:

15:50 ο Τεχνίτης υδραυλικός που είχε επιφυλακή δέχθηκε κλήση στο τηλέφωνο για βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Βικέλα απέναντι από το Δημαρχείο.

16:15 το συνεργείο ήταν στο σημείο της βλάβης. Κάνοντας την πρώτη εκτίμηση διαπιστώνει ότι δεν κόπηκε μια απλή οικιακή παροχή, αλλά το δευτερεύον δίκτυο Φ90 της περιοχής. Η βλάβη χαρακτηρίζεται σημαντική και θα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα.

16:30 αρχίζει η διαδικασία κλεισίματος των νερών και αδειάσματος του δικτύου σε όλο το Εμπορικό Κέντρο και την γύρω περιοχή της Βέροιας, προκειμένου να αρχίζουν οι σχετικές εργασίες αποκατάστασης  της βλάβης.

23:00 οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και το νερό σταδιακά αποκαθίσταται στους καταναλωτές της περιοχής.

Η βλάβη στο δίκτυο προήλθε από τις εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών της Τεχνικής Εταιρείας που τις εκτελεί στην περιοχή.

Στο σημείο της βλάβης βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της επιχείρησης κ. Στέργιος Διαμάντης, ο Γεν Δ/ντής της επιχείρησης κ. Θωμάς Αχτσης και ο Τεχνικός Δ/ντής κ. Δημήτρης Δάσκαλος.

Παρά την έκκληση για να μην τηλεφωνούν οι πολίτες, διότι δυσχεραίνουν το έργο των συνεργείων, το τηλέφωνο της επιφυλακής απάντησε σε 2.100 τηλεφωνήματα.

Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών για την ολιγόωρη αναστάτωση που υπέστησαν χωρίς να ευθύνεται η ίδια και ενημερώνει ότι θα εφαρμόσει τον κανονισμό της επιχείρησης για τη χρέωση της βλάβης.  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής