breaking news Νέο

Α.Σ. «Μαρίνος Αντύπας» : Ζημιές λόγω παγετού

Α.Σ. «Μαρίνος Αντύπας» : Ζημιές λόγω παγετού

Την ώρα που παραμένουμε ακόμη απλήρωτοι οι παραγωγοί από τις καταστροφές του 2022, το νέο κύμα παγετού που πλήττει τις τελευταίες μέρες την περιοχή μας και που συνεχίζεται, ήδη προξένησε ζημιές σε οπορωφόρα δέντρα φέρνοντας απόγνωση στους αγροτοπαραγωγούς.

Ιδιαίτερα έχουμε εντοπίσει ζημιές σε προϊμανθείς  ποικιλίες ροδακινιάς . Καλούμε για ακόμη μια φορά τον ΕΛΓΑ στην αναγγελία ζημιάς, να επανδρωθεί ο οργανισμός με το απαραίτητο έμπειρο επιστημονικό δυναμικό, να γίνουν γρήγορα οι εκτιμήσεις της ζημιάς και να αποζημιωθούν σύντομα οι πληγέντες παραγωγοί.

Καλούμε επίσης τους συναδέλφους αγρότες και αγρότισσες να μην μένουν θεατές, πρέπει να βγούνε στον αγώνα  της διεκδίκησης, να ενισχύσουν το μπλόκο, να δημιουργήσουν άλλα εκεί που δεν υπάρχουν γιατί μόνο με τη δική τους συμμετοχή μπορούμε να ασκήσουμε πίεση στη κυβέρνηση ώστε να δώσει λύσεις στα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε.

Ταυτόχρονα δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι για το δράμα που περνάνε οι λαοί της Τουρκίας και της Συρίας από τον φονικό σεισμό. Γ’ αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης η οποία πραγματοποιείται στη Νάουσα στο χώρο του Εργατικού κέντρου και ώρες 8-1 μ.μ. και 5-8 μ.μ. το απόγευμα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής