breaking news Νέο

Τρέχουν οι αιτήσεις για την αναμόρφωση των πινάκων του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Τρέχουν οι αιτήσεις για την αναμόρφωση των πινάκων του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Αίτηση έως τις 20 Φεβρουαρίου πρέπει να υποβάλουν στο ΑΣΕΠ όσοι πέτυχαν να ενταχθούν στους πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 4Κ/2020* για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μέσω των ΟΤΑ αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες διοριστέων, προκειμένου να προσληφθούν.

Η σχετική ρύθμιση αφορά επιτυχόντες που προσλαμβάνονται σε προσωποπαγείς θέσεις τακτικού προσωπικού των οικείων δήμων και του ίδιου κλάδου και ειδικότητας, καταλαμβάνοντας μόνιμες θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για βοήθεια ως προς τη συμπλήρωση αιτήσεων μέσω της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Νεάπολης-Συκεών, στον Συμβουλευτικό Σταθμό Νεάπολης, τόσο τηλεφωνικά όσο και διά ζώσης καθημερινά μέχρι τη Δευτέρα (20/2).

Η υπηρεσία θα υποδέχεται τηλεφωνήματα για ενημέρωση ή ενδιαφερόμενους για υποβολή αίτησης από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 πμ. έως τις 8 μμ.  Η αίτηση στο ΑΣΕΠ γίνεται και απευθείας από τον ενδιαφερόμενο κατ’ οίκον μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: b.dep@asep.gr. Η επικοινωνία θα γίνεται στους τηλεφωνικούς αριθμούς:2313329525, 2313329534, 2313329527, 2313329528.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης με ενέργειές του όσο και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών με ψήφισμά του, έχουν επιμείνει και προτείνει συνολική λύση για τη διευθέτηση των συμβάσεων των εργαζομένων, όχι με αναμόρφωση των πινάκων της τελευταίας προκήρυξης όπως προωθείται, αλλά με άμεση συνέχιση της τριμερούς προγραμματικής σύμβασης χρηματοδότησης του προγράμματος (μέσω ΚΕΔΕ-ΥΠΕΣ-ΕΕΤΑΑ), ώστε να αξιοποιηθεί το δυναμικό που στήριξε τους δήμους όλα τα προηγούμενα χρόνια και την περίοδο της πανδημίας. Έχουν εκφράσει επίσης το αίτημα για πανελλαδική επέκταση του Προγράμματος.

* προκήρυξη 4Κ/2020 (τ.ΑΣΕΠ 15) για την πλήρωση δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α’ βαθμού της χώρας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής