breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Πατέρα, τα έμαθες τα νέα; Πάω Κοζάνη τη Δευτέρα.

Ο μονόλογος, μιας και διάλογος με το υπερπέραν ακόμη δεν επετεύχθη.

Εννοούμε στην πλευρά του Κωνσταντίνου.

Ο μονόλογος λοιπόν του Κυριάκου, που μας έρχεται Κοζάνη. Δευτέρα και 13.

 Ετοιμαστείτε λοιπόν άπαντες.

Στρώστε με τσόφλια από σκόρδα όλη την Εγνατία, από το Κλειδί μέχρι τα διόδια του Πολυμύλου. Βάλτε χάντρες, μάτια και λοιπά χαϊμαλιά σε κάθε διασταύρωση.

Κάντε τα ξόρκια σας τέλος πάντων οι πιστεύοντες στη γρουσουζιά. Διότι θωρακισμένη μπορεί να είναι η πρωθυπουργική λιμουζίνα, αλλά το μάτι δεν καταλαβαίνει τίποτε.

Πολύ δε περισσότερο η αρνητική ενέργεια. Καλού, κακού, αρχίστε και ετοιμάζεστε. Ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα επανενεργοποιηθεί το ρήγμα των Γρεβενών-Κοζάνης.

Φακό, αν είναι δυνατόν γαλάζιου χρώματος, κουβέρτα, πτυοσκάπανο, πετσέτα βαμβακερή από τον Κινέζο της γειτονιάς σας, ξηρά τροφή, αποτελούμενη από γαλέτα, τυρί κίτρινο κονσέρβα και φασόλια ΖΑΝΑΕ.

Α, και μια σφυρίχτρα. Που θα παίζει στο ρυθμό του «σε περιμένω να ‘ρθεις και πάλι, μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη, μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία, ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία».

Και μια που λέμε για Νου Δου και τα σχετικά. Τρία τάλιρα η πρόσκληση για Σταϊκούρα από τη ΝΟΔΕ, 20 φράγκα η αντίστοιχη του ΣΥΡΙΖΑ. Λέτε να έρθει ο Πολάκης, για αυτό είναι πιο ακριβή; Διότι ο Παυλάρας είναι σούπερ σταρ.

Αν τον έβαζε ο Αντζούν στο all star Survivors και μια 50άρα χιλιάρικα τη βδομάδα θα έπαιρνε και θα τους έκανε άνω-κάτω, όσους ψηφίζουν ΝΟΥ-ΔΟΥ.

 

Όλα θα τα έβγαζε στη φόρα. Από το πόσες φορές έκλεψαν μια μπουκιά ρύζι, μέχρι σε πιο ρυάκι βρέθηκαν για ένα με φόρα, που λέει και η Τσαπανίδου.

Καλήν αντάμωση λοιπόν την Τρίτη αδέρφια και καλού κακού ανάψτε τα θυμιατά σπίτια σας, την ώρα που θα περνάει ο Κούλης για Κοζάνη.


Ζήτω η Νέα Δημοκρατία
Σταϊκούρας
ΣΥΡΙΖΑ
Πολάκης
Αντζούν - Survivor
Τσαπανίδου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής