breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 6 Φεβρουαρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 6 Φεβρουαρίου

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για την εορτή των Τριών Ιεραρχών στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας. Στην εκδήλωση θα ομιλήσει ο Καθηγητής Παιδαγωγικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Φύκαρης με θέμα «Οι μητέρες των Αγίων Τριών Ιεραρχών ως παράγοντες παιδαγωγίας προς το καθ΄ ομοίωσιν».

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας επί τη εορτή των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου που είναι οι προστάτες των Ιατρών και Οδοντιάτρων του Νομού Ημαθίας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα ομιλήσει η Καθηγήτρια Νευρολογίας της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ κ. Βασιλική Κώστα.

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, του ομώνυμου δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Βεροίας, επί τη εορτή του Αγίου Τρύφωνα.

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Βεροίας.

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 9:30 μ.μ. θα τελέσει την κοπή βασιλόπιτας του εμπορικού συλλόγου Βεροίας στην αίθουσα «Εκκοκκιστήριο ιδεών» Βεροίας.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στην Πατρίδα του Δήμου Βεροίας.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βεροίας.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Βεροίας.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση για την οικογένεια που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο. Στην εκδήλωση θα ομιλήσει η Καθηγήτρια Νευρολογίας της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ κ. Βασιλική Κώστα με θέμα: «Ουρανόσταλτη Μάνα».

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ. θα παραστεί στην εόρτια συνεστίαση και θα τελέσει την κοπή βασιλόπιτας για τους Ιερείς, τα εκκλησιαστικά συμβούλια και τα φιλόπτωχα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Βεργίνης.

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Βεργίνης.

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής