breaking news Νέο

Αρχαιρεσίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Αρχαιρεσίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Ανακοινώνουμε και υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου που θα χειρισθεί τα φλέγοντα ζητήματα της ΕΑΑΣ θα λάβουν χώρα την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023, από ώρας 09.00 έως 19.00. Ήδη έχουν αρχίσει τα ενημερωτικά προσωπικά τηλεφωνήματα από τις Εφορευτικές Επιτροπές σε όλους. Φέτος ελπίζουμε να κάνουμε «πανελλήνιο ρεκόρ» στα ποσοστά συμμετοχής μας.

 

Η δυσμενής εξέλιξη σε μερικά θέματα, έχουν φυσικά απογοητεύσει κάποιους που βλέπουν σημαντικές απώλειες εισοδήματος. Αντί να στρέψουμε την πλάτη στην μοναδική μας ελπίδα λύσης με ενδυνάμωση της Ένωσης και αντί να απέχουμε από τις κάλπες βάζοντας τους εαυτούς μας στο περιθώριο, αν και έχουμε τη δύναμη της ψήφου στα χέρια μας, έστω και για συνδικαλιστικούς λόγους, πρέπει ΟΛΟΙ να ψηφίσουμε για να επιλέξουμε τους καλύτερους από όσους είχαν την τόλμη να βάλουν τον εαυτό τους στη διάθεση του συνόλου. Μην ξεχνάμε ότι η ενασχόληση με τα της ΕΑΑΣ είναι καθαρά εθελοντική προσφορά συναδέλφων υπέρ του συνόλου.


Για να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και τα έξοδα των Μελών μας, πρώτη φορά φέτος, μετά από αίτημά μας και με έγκριση του ΔΣ της ΕΑΑΣ, θα λειτουργήσουν τρία εκλογικά τμήματα αντί του μέχρι πρότινος μοναδικού, ένα σε κάθε έδρα Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, ως εξής:
α. Το Εκλογικό Τμήμα Βέροιας, στα γραφεία του Παραρτήματος.

β. Το Εκλογικό Τμήμα ΗΠ Ναούσης στη Λέσχη Αξιωματικών της πόλης.

γ. Το Εκλογικό Τμήμα Αλεξανδρείας στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα ΔΔ Βρυσακίου. (Δυστυχώς ο Δήμος Αλεξάνδρειας δεν έστερξε στο αίτημά μας να διαθέσει ένα δωμάτιο του Δημαρχιακού Μεγάρου ή κάποιου άλλου κτιρίου του μέσα στην πόλη).

 

Σας περιμένουμε στις κάλπες.

 

Κων. Β. Κωνσταντάρας

Αντγος εα – Πρόεδρος Τ.Σ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής