breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

• Άνδρας κατέθεσε τα χαρτιά του για να βγάλει άδεια ζιγκολό

Το αρχαιότερο επάγγελμα επίσημα και με τη βούλα αποφάσισε να ασκήσει ένας άνδρας στην Ηλεία.

Μια αίτηση διαφορετική από τις συνηθισμένες υποβλήθηκε στην επιτροπή αδειών για την άσκηση επαγγέλματος. Ένας άνδρας από την Ηλεία προβλημάτισε τα μέλη της επιτροπής, καθώς αιτούνταν άδεια για την άσκηση επαγγέλματος εκδιδόμενου προσώπου επ’ αμοιβή.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνδρας που θέλησε να ασκήσει το επάγγελμα του ζιγκολό με κάθε επισημότητα, υπέβαλε όλα τα δικαιολογητικά για να βρεθεί στον κόσμο του αγοραίου έρωτα, νόμιμα.

*****

• Η άπιστη σύζυγος δικαιούται μικρότερη διατροφή

Με απόφασή του ο Αρειος Πάγος άνοιξε το δρόμο για την καταβολή μικρότερης διατροφής που αιτείται πρώην σύζυγος που έχει απατήσει για τον/την ίδια και όχι για λογαριασμό των ανήλικων τέκνων. Το Ανώτατο Δικαστήριο με απόφαση που δεν έχει τελεσιδικήσει έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς άνδρα που κλήθηκε να πληρώνει διατροφή αλλά η σύζυγός του τον απατούσε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου. Αρχικά πρέπει να γίνει δικαστήριο για το διαζύγιο στο οποίο θα υπάρξει αμετάκλητη απόφαση πως υπήρξε απιστία από τον έναν σύζυγο και στη συνέχεια ακολουθεί το δικαστήριο για τη διατροφή που λαμβάνεται υπόψιν η πρώτη απόφαση. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία η οποία δεν επηρεάζει ωστόσο την απόφαση για επιμέλεια των ανήλικων τέκνων.

Ο/η σύζυγος μπορεί να αιτηθεί διατροφή λόγω αρρώστιας, αδυναμίας εργασίας ή ηθικού καθήκοντος του/της πρώην συζύγου, ωστόσο η απιστία περιορίζει το αίτημα στο δικαστήριο και επιδικάζεται μικρότερο πλέον ποσό. Όσον αφορά τη διατροφή για τα ανήλικα τέκνα αφορά άλλη διαδικασία και δεν σχετίζεται με τη διατροφή στον/στην σύζυγο.

*****

• Χορογράφος πασάλειψε με ακαθαρσίες σκύλου το πρόσωπο κριτικού τέχνης γιατί δεν της άρεσε η παράστασή του

Η σχέση καλλιτεχνών και κριτικών τέχνης ήταν πάντα πολύπλοκη ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, ο καλλιτέχνης το «τερμάτισε».

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο επικεφαλής χορογράφος της Κρατικής Όπερας του Ανόβερου πασάλειψε το πρόσωπο μιας κριτικού χορού με περιττώματα σκύλου αφού εκείνη έγραψε αρνητική κριτική για την τελευταία του παράσταση, σύμφωνα με γερμανικές εφημερίδες.

Η Βίμπκε Χούστερ, κριτικός χορού της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του μπαλέτου “Glaube – Liebe – Hoffnung” (Πίστη – Αγάπη – Ελπίδα) το Σάββατο στην Κρατική Όπερα του Ανόβερου.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ο Μάρκο Γκέκε, ένας από τους χορογράφους της παραγωγής, βρήκε την Χούστερ στο γεμάτο από κόσμο φουαγιέ του θεάτρου και άλειψε το πρόσωπό της με περιττώματα σκύλου, ανέφεραν εφημερίδες.

Η FAZ είπε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα της αστυνομίας, υποδηλώνοντας επίσης ότι η δημόσια προσβολή της Χούστερ είναι ένα ανησυχητικό νέο για τον κόσμο της τέχνης.

«Αυτό το εξευτελιστικό περιστατικό δεν είναι μόνο μια πράξη σωματικής βλάβης, αλλά και μια προσπάθεια εκφοβισμού της ελεύθερης, κριτικής μας άποψης για την τέχνη», ανέφερε η εφημερίδα.

*****

• Mερακλίδικος τρόπος να κλείνεις το πορτμπαγκάζ!

Υπάρχουν στιγμές που οι Έλληνες ξεχωρίζουν στον τομέα της… εφευρετικότητας. Ακόμη και στον… μερακλίδικο τρόπο να κλείνει κανείς το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Ο κάτοχος-οδηγός του οχήματος της φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη, απασχόλησε την ΕΡΤ με τον… μερακλίδικο τρόπο που κατάφερε να συγκρατήσει (περίπου) κλειστό το πορτμπαγκάζ που είχε μέσα του ένα χαλί.

Με περίτεχνο τρόπο έδεσε με ιμάντα το πορτμπαγκάζ για να μην ανοίξει στη διαδρομή, ενώ για… ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια έδεσε και την εξάτμισή του!

Η φωτογραφία είναι της βουλεύτριας Δώρας Αυγέρη που την ανέβασε στο Facebook και σχολιάστηκε δεόντως στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

*****

• Βγήκε για ένα ποτό και βρέθηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών με τα πόδια στον αέρα

Ξινή βγήκε σε μια νεαρή γυναίκα από την Αυστραλία η βραδινή έξοδός της, καθώς κατέληξε να είναι εγκλωβισμένη με το κεφάλι σε έναν κάδο σκουπιδιών. Η κοπέλα βρισκόταν έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο του Κουίνσαλντ όπου είχε πάει να διασκεδάσει. Φαίνεται λοιπόν, ότι πήγε να πετάξει κάτι σε κάδο σκουπιδιών και τότε της έπεσε μέσα κατά λάθος το κινητό της τηλέφωνο. Δεν θα μπορούσε να το αφήσει και να φύγει. Έτσι έσκυψε μέσα και κατέληξε να εγκλωβιστεί με τα πόδια της να είναι στον αέρα.


• Η άπιστη σύζυγος δικαιούται μικρότερη διατροφή
• Χορογράφος πασάλειψε με ακαθαρσίες σκύλου το πρόσωπο κριτικού τέχνης γιατί δεν της άρεσε
• Mερακλίδικος τρόπος να κλείνεις το πορτμπαγκάζ!
• Βγήκε για ένα ποτό και βρέθηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών με τα πόδια στον αέρα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής