breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Αγία Μαρίνα - Τρίκαλα: Παίζουν "τα ρέστα τους"

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Αγία Μαρίνα - Τρίκαλα: Παίζουν

Με νίκη για τους δυο "μονομάχους" της διεκδίκησης του φετινού τίτλου, συνοδεύτηκε και η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ενωσης μας. Πιο δύσκολα η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Αγία Μαρίνα, με αντίπαλο το Μακροχώρι, πιο εύκολα τα Τρίκαλα στο γήπεδο τους κόντρα στη Νάουσα. Ετσι οι δυο βασικοί δεκδικητές του τίτλου θα κληθούν το ερχόμενο Σάββατο να λύσουν τις διαφορές τους για το ποιός θα τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για να μπει με πλεονέκτημα στην διαδικασία των πλεϊ οφ στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στους υπόλοιπους τρεις αγώνες της Α' κατηγορίας η Αλεξάνδρεια νικησε εκτός έδρας την Β' ομαδα της Βέροιας και παρέμεινε στην 4η θεση του βαθμολογικού πινακα πλησιάζοντας παράλληλα στους 3 βαθμούς το Μακροχώρι που από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος κρατάει σταθερά την 3η θέση.

Στην 5η θέση ισοβαθμούν η Μελίκη που νικησε στο γήπεδο της τα Λευκάδια με 5-2 και ο Κοπανός που με διπλή ανατροπή επιβλήθηκε στην εδρα του τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με 4-3.

Στην πρώτη θέση του πίνακα των αρχισκορερ παρέμειναν ο Αργυρόπουλος και ο Κίτσα Κρεστ της Αγίας Μαρίνας με τον Πιπιλιάρη της Αλεξάνδρειας με 14 τέρματα και ακολουθούν ο Βασιλειου του Μακροχωρίου και ο Σαρκατζής του Αγίου Γεωργίου με 12. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Χασιώτης επσης του Μακροχωρίου 11, ενω ηδη 10 τέρματα πέτυχε και ο Κίτσας Γ. των Τρικάλων που ηρθε με μεταγραφή τον Ιανουάριο από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1-3: Πιο αποτελεσματική και πιο έμπειρη η ομάδα της Αγίας Μαρίνας πήρε την νικη και τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο το Μακροχώρι ύστερα από ένα ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνίδι.

Το Μακροχώρι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Βασιλείου στο 29' βρέθηκε φάτσα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων που πραγματοποίησε έξοδο με τον επιθετικό της γηπεδούχου να προσπαθεί να τον "κρεμάσει" και τον Κωστογλίδη να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα του. Στο καπάκι (30') η Αγία Μαρίνα εκμεταλλεύθηκε μια λάθος εκτίμηση του κατά τα αλλα πολύ καλού τερματοφύλακα Τζακερι της γηπεδούχου και  με μακρινό σουτ από πλάγια θέση του Μουστάκα πήρε προβάδισμα στο σκορ και στο 39' έκανε το 0-2 με ωραίο γκολ του Κίτσα Κρεστ. Στο 65' και σε μια αντεπίθεση της η Αγία Μαρίνα ανέβασε το σκορ σε 0-3 με τον Αργυρόπουλο με τον Βασιλείου πεντε λεπτά αργότερα (70') να διαμορφώνει το τελικό 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Γκόγκος - Γιαγκιτζόγλου).

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΝΑΟΥΣΑ 4-2: Αναμενόμενη ευκολη νίκη στο γήπεδο του του Μ. Αλεξανδρου Τρικάλων με αντίπαλο τη Νάουσα με 4-2.

Οι φιλοξενούμενοι που σε ένα ακόμη παιχνίδι απέδειξαν την εντυπωσιακή μεταστροφή τους μετά τις προσθηκες του Ιανουαρίου προηγήθηκαν στο σκορ στο 10' με κεφαλιά του Βασιλειάδημε την γηπεδούχο ομαδα να αντιδρά γρήγορα και πέντε λεπτά αργοτερα (15') να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με τον Τσιρίδη. Στο 26' ο Γ. Κίτσας έκανε το 2-1 και στο 39' ο Σωτηράκης το 3-1, ενω στη εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Αβραμόπουλος ανέβασε τον δεικτη του σκορ σε 4-1, με τον Σαράφη στο 83' να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσέτσιλας (Αποστολίδης - Στεργιόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ Β' - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-1: Με ένα γκολ που πέτυχε στο 15' ο πρώτος σκόρερ της Γιάννης Πιπιλιάρης η Αλεξάνδρεια νίκησε την Β' ομάδα της Βέροιας και πλησίασε στους τρεις βαθμούς το τριτο  του βαθμολογικού πίνακα Μακροχώρι.

Η ομάδα της Βέροιας διαμαρτυρήθηκε για ένα τέρμα που πέτυχε στο 60' και ακυρώθηκε για επιθετικό φαουλ από τον διαιτητή του αγώνα Μαυρίδη (Ζουρνατζίδης - Ασβεστάρας).

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4-3: Εντυπωσιακό παιχνίδι στο γηπεδο του Κοπανού με τον τοπικό ΓΑΣ να παιρνει την νικη στις καθυστερήσεις και ενω στο 75' βρίσκονταν πίσω στο σκορ με δυο τέρματα διαφορά.

Στο 15' ο Ναζλί έκανε το 0-1 και στο 20' η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε με αυτογκόλ του Σαρακατσάνου. Στο 30' ο Αγιος Γεώργιος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Καμπάς. Παρότι με παίκτη λιγοτερο η ομάδα του Αγίου Γεωργίου στην επανάληψη  πέτυχε δυο γκολ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σαρκατζή στο 60' και με σουτ του Μπακαλίδη στο 64'.

Στο 75' η σειρά του Κοπανού να κερδισει την εσχατη των ποινών και τον Στογιάννη Δ. να μειώνει σε 2-3. Στο 82' ο Ιντος Ε με σουτ έφερε το παιχνιδι στα ίσα και στις καθυστερήσεις ο νεαρός Λογγινίδης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μελιτζανίδης (Βαλκάνος - Μπέκας).

ΜΕΛΙΚΗ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ 5-2: Ενα ημιχρονο (το πρώτο) χρειάστηκε η Μελίκη για να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο της με αντίπαλο τα Λευκάδια. Στο 10' συγκεκριμένα ο Βουλγαράκης έκανε το 1-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Κίτσας το 2-0. Στο 23' και πάλι ο Βουλγαράκης πέτυχε το 3-0 με τον Καραγκιοζόπουλο στο 34' να ανεβαζει τον δεικτη του σκορ σε 4-0.

Η ομάδα της Μελίκης που μπήκε δυνατά και στην επανάληψη στο 60' με τον Μπουκουβάλα έκανε το 5-0, με τα Λευκάδια να αντιδρούν στη συνέχεια και με τον Αμανατίδη Σ. να πετυχαίνει δυο τέρματα (76' και 85') και να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Χαλατζιούκας - Αργυρίου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής