breaking news Νέο

Ο Άγγελος Τόλκας για τους Νέους

  • Ο Άγγελος Τόλκας για τους Νέους
  • Ο Άγγελος Τόλκας για τους Νέους

Μετά τις προτάσεις του για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της Ημαθίας, ο Βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας παρεμβαίνει εκ νέου με δέσμη προτάσεων για τη Νέα Γενιά της Ημαθίας αλλά και της χώρας.

«Με τη ζωντάνια των νέων, ελπίδα για το μέλλον» τιτλοφορείται το ηλεκτρονικό φυλλάδιο που κυκλοφορεί ο Άγγελος Τόλκας, το τρίτο κατά σειρά, και με τον τρόπο αυτό δείχνει ότι έχει επεξεργαστεί και καταθέτει ολοκληρωμένες παρεμβάσεις για θέματα της Ημαθίας αλλά και των διάφορων κοινωνικών ομάδων.

Αυτήν την φορά έχει επιλέξει καυτά θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά και τις οικογένειές τους. Παρουσιάζει προτάσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται για το προοδευτικό και σοσιαλιστικό πρόσημό τους. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η εργασία, το περιβάλλον, η ψυχική υγεία, η ενίσχυση της συμμετοχής ώστε να βρεθούν οι νέοι στο επίκεντρο είναι τα βασικά θέματα.

            Παράλληλα, εντύπωση έχουν προκαλέσει και δύο συνθήματα που χρησιμοποιεί τελευταία τα οποία δίνουν το στίγμα του προεκλογικού αγώνα που θα θέσει και ο ίδιος ο πρώην Υφυπουργός. Το «Σύριζα πρώτος στην Ημαθία» και τελευταία το σύνθημα «Ψηφίζουμε όλοι» δείχνουν ότι ο αγώνας θα είναι για την ανατροπή της σημερινής πρώτης θέσης της ΝΔ στην Ημαθία με την συμμετοχή όλων και κυρίως των νέων ηλικιών που είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ.  

            Με όλα αυτά αλλά και τις συνεχείς παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικά πάνελ, στη Βουλή και στην Ημαθία, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας διεκδικεί να είναι η αξιόπιστη κοινοβουλευτική επιλογή του προοδευτικού χώρου και της κεντροαριστεράς στην Ημαθία με προτάσεις, θέσεις και αντιπολίτευση σε όλα τα ζητήματα.

            Μπορείτε να διαβάσετε το φυλλάδιο Ε Δ Ω


Άγγελος Τόλκας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής