breaking news Νέο

Τάσος Μπαρτζώκας : «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει την υποκρισία και εμείς τις πραγματικές λύσεις!»

Τάσος Μπαρτζώκας : «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει την υποκρισία και εμείς τις πραγματικές λύσεις!»

Κύριες θέσεις του Τάσου Μπαρτζώκα κατά την παρέμβασή του, στο Flash 99,4

 

  • Για τη δυσμενή εξέλιξη με το διαγωνισμό του «Νιάρχος», για τα παιδιατρικά Νοσοκομεία:

Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, η πολιτική βούληση δεν αλλάζει, τα νοσοκομεία θα φτιαχτούν για το καλό των παιδιών μας. Θα γίνει εκ νέου προκήρυξη, με πιο φυσιολογικές τιμές. Θα υπάρξει μια καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα. Δεν υπάρχει όμως καμία αλλαγή στον στόχο μας, παραμένει ζωντανός.

 

  • Για τα νέα μέτρα στήριξης:

Με συνέπεια τηρούμε κάθε δέσμευσή μας ότι θα στηρίζουμε πάντα τους πολίτες. Τα νέα μέτρα για την αναβίωση των ρυθμίσεων των χρεών, την επιστροφή του ΕΦΚ στο πετρέλαιο των αγροτών, το επίδομα των συνταξιούχων, τη διατήρηση του χαμηλού ΦΠΑ σε βασικά είδη και οι ρυθμίσεις που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα του εξωδικαστικού μηχανισμού, είναι πολύ σημαντικές παρεμβάσεις. Είναι το αποτέλεσμα της χρηστής αλλά και αποτελεσματικής οικονομικής διακυβέρνησής μας. Χωρίς να υπονομεύουμε το μέλλον της νέας γενιάς, κάθε ευρώ επιπλέον δημοσιονομικού χώρου επιστρέφεται στους πολίτες. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!

 

  • Για το ζήτημα των κόκκινων δανείων:

Εδώ έχουμε από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ τον απόλυτο φαρισαϊσμό. Μας εγκαλούν για την απόφαση του Αρείου Πάγου, αυτοί που έφεραν και ψήφισαν το νόμο, που δίνει τη δυνατότητα στα funds να πλειστηριάζουν ακίνητη περιουσία. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει. Και δεν ξεχνάει ο κόσμος την κυνική ατάκα του κ. Τσίπρα ότι «25000 πλειστηριασμοί δεν είναι δα και τίποτα».

Έχουμε κάνει πολλές παρεμβάσεις για να προστατέψουμε το συνεπή οφειλέτη και την περιουσία του. Θυμίζω επιγραμματικά το Πρόγραμμα Ηρακλής,τον εξωδικαστικό μηχανισμό, το πρόγραμμα Γέφυρα 1 και Γέφυρα 2, αλλά και παρεμβάσεις που στηρίζουν το εισόδημα των πολιτών ώστε να μη διαταράσσεται η εξόφληση των χρεών προς τα τραπεζικά ιδρύματα. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωράει με προπαγάνδα και υποκρισία, εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε έως τώρα. Θα δίνουμε πραγματικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα.

 

Ο σύνδεσμος για την παρέμβαση του Βουλευτή:


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής