breaking news Νέο

Στον Μακεδονικό ο Δ. Παπακωνσταντίνου, ο 19χρονος άσος του Μακροχωρίου μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη

Στον Μακεδονικό ο Δ. Παπακωνσταντίνου, ο 19χρονος άσος του Μακροχωρίου μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη

Στην ομάδα του Μακροχωρίου έχει γίνει συνήθεια κάθε μεταγραφική περίοδο να προωθείται ένας τουλάχιστον νεαρός ποδοσφαιριστής τους σε μεγαλύτερη κατηγορία δίνοντας του έτσι την ευκαιρία να ανανεώσει τις φιλοδοξίες του και να εξελιχθεί καλύτερα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να αποτελέσει εξαίρεση η μεταγραφική περιοδος του Ιανουαρίου που σημερα φθάνει στο τέλος της, αν και στην ομάδα του Μακροχωρίου θεωρούν δικό τους παιδί και τον Κώστα Κωτσιόπουλο που πρόσφατα μετακόμισε απο την Νάουσα στον Ατρόμητο υπογράφοντας συμβόλαιο επαγγελματία διάρκειας 3½ χρόνων με την ΠΑΕ του Περιστερίου.

Ετσι την περασμένη Δευτέρα και για να μην διαταραχθεί η φιλοσοφία της ομάδας τους οι άνθρωποι του Μακροχωρίου ολοκλήρωσαν την μεταγραφή του 19χρονου μεσοεπιθετικού τους στον Μακεδονικό ομάδα της Θεσσαλονίκης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και λειτουργεί πάνω σε πρότυπα ΠΑΕ.

Η μεταγραφή του 19χρονου Μακροχωρίτη ποδοσφαιριστή στον Μακεδονικό είχε κλείσει εδώ και αρκετές ημέρες και απλά οι άνθρωποι της ομάδας του την τρέναραν για να τον έχουν στην διάθεσή τους όσο γίνονταν περισσότερα παιχνίδια. Πρόκειται για εναν πολύ εξελίσιμο νεαρό παίκτη, με μεγάλη ποδοσφαιρική φαντασία, πολύ καλή τεχνική και επαφή με την μπάλα που αγαπάει υπερβολικά το ποδόσφαιρο και τον... ΠΑΟΚ και που φέτος έκανε την διαφορά στο Μακροχώρι στην ομάδα του οποίου βρίσκεται από τα 7 του χρόνια!! Περνώντας από όλα τα στάδια των τμημάτων υποδομής της. Μάλιστα οι άνθρωποι του Μακεδονικού αποκάλυψαν στην διοίκηση του Μακροχωρίου οτι παρακολούθησαν αρκετά παιχνίδια της ομάδας τους και εκτός από τον Παπακωνσταντίνου τον οποίο απέκτησαν, τους έχουν ξεχωρίζει δυο ακόμη παίκτες της τους οποίους αφήνουν για την μεταγραφική περίοδο του Ιουλίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής