breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Στον εμφύλιο νικήτρια η πρώτη ομάδα με 6-1

ΒΕΡΟΙΑ: Στον εμφύλιο νικήτρια η πρώτη ομάδα με 6-1

Ένας φιλικός αγώνας είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλύψεις την διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων μιας ομάδας, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την επ' αόριστο αναστολή του πρωταθλήματος της SL2. Όταν όμως η εξεύρεση αντιπάλου δεν είναι εφικτή, επειδή όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα βρίσκονται σε δράση, τότε αναζητάς λύση εκ των έσω. Όπως έγινε με την ΒΕΡΟΙΑ το περασμένο Σάββατο, που ελλείψει αντιπάλου αντιμετώπισε στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου την Κ-19. Έτσι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από την ρουτίνα των προπονήσεων και ο προπονητής να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών του.

Το σκορ (6-1 υπέρ της πρώτης ομάδας) ελάχιστα ενδιαφέρει, αφού όπως ήδη αναφέραμε πρωταρχικός στόχος των δύο προπονητών, του Σπύρου Μπαξεβάνου και του Τάσου Ανθυμιάδη, ήταν η συντήρηση των ποδοσφαιριστών τους.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το σκορ, για την μετέπειτα νικήτρια, την επαγγελματική ομάδα, άνοιξε μόλις στο 12' ο Μπουόλι, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή 15λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0. Στο 29' ο Γιαγτζίδης που ανήκει στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας, όμως λόγω ηλικίας, έχει δικαίωμα να αγωνίζεται στην Κ-19, μείωσε σε 2-1.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με δύο τέρματα της πρώτης ομάδας. Στο 35' συγκεκριμένα ο Ιωάννου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 3-1 και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Ελευθεριάδης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ύστερα από αρκετό διάστημα "πάτησε" χορτάρι, το 4-1. Στην επανάληψη οι δύο προπονητές άλλαξαν σχεδόν ολόκληρη την ενδεκάδα του πρώτου μέρους με τους επαγγελματίες, να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα και να διαμορφώνουν το τελικό 6-1.

Στο 60' συγκεκριμένα ο Κατσούκης έκανε το 5-1 και στο 75' ο Μπαϊντού, που έδειξε σιγά - σιγά να ξεπερνά τις φοβίες από τον σοβαρό τραυματισμό του, το τελικό 6-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος η ΒΕΡΟΙΑ αγωνίστηκε με τους: Ιωαννίδη, Ντουμάνη, Παπαχρήστο, Στίκα, Καψάλα, Ζε Εσόνο, Μπουκουβάλα, Μπελεβώνη, Ελευθεριάδη, Ιωάννου και Μπουόλι, ενώ στην επανάληψη έπαιξαν οι: Μασούρας, Κολλαράς, Κατσούπης, Περδίκης, Μανωλιούδης, Μουχάλης, Γιακούδης, Ζιώγας, Μπαϊντού.

Η Κ-19 ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Παπαδόπουλο, Χαβιαρόπουλο, Χοχλιούρα, Γαλόπουλο, Καρασαρίδη, Παναγιωτίδη, Κετόγλου, Γιαγτζίδη, Σουπιάδη, Φωτόπουλο, Τσέα. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τέγος Θ., Τάσο, Βασιλειάδης, Τούφας, Γρατσιάνος, Φούγιας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής