breaking news Νέο

Με πλήθος κόσμου η κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας στη Βέροια

  • Με πλήθος κόσμου η κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας στη Βέροια
  • Με πλήθος κόσμου η κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας στη Βέροια
  • Με πλήθος κόσμου η κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας στη Βέροια
  • Με πλήθος κόσμου η κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας στη Βέροια
  • Με πλήθος κόσμου η κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας στη Βέροια
  • Με πλήθος κόσμου η κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας στη Βέροια
  • Με πλήθος κόσμου η κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας στη Βέροια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο της Ελιάς (Masna), παρουσία όλων των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, Ολυμπίας Αποστόλου, Μπάμπη Γκιόνογλου, Θανάση Δέλλα, Σοφίας Πάσχου, Τάσου Σιδηρόπουλου, Νίκου Τσαμήτρου και πλήθος κόσμου. Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας και ο Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Θανάσης Γκλαβίνας.

Στο χαιρετισμό του ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάββας Τσιχλακίδης ανέφερε πως: «Η σημερινή συγκλονιστική παρουσία του κόσμου αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μόνο βαθιές ρίζες, βαθιά παρακαταθήκη και μεγάλη ιστορία, αλλά κυρίως έχει μέλλον και προοπτική να αλλάξει τη μοίρα αυτού του τόπου. Γιατί όπως τότε, έτσι και τώρα το ΠΑΣΟΚ θα κληθεί να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών αυτής της χώρας και να φέρει ένα καλύτερο αύριο. Το ΠΑΣΟΚ θα γράψει ιστορία. Είμαστε πανέτοιμοι για τις εκλογές και στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλλαγής στα πολιτικά γεγονότα, που μόνο ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί».

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των προσκεκλημένων, με πρώτο τον Θανάση Γκλαβίνα, ο οποίος ανέφερε πως: «Η ιστορικότερη δημοκρατική παράταξη της χώρας στην επόμενη μάχη θα τα καταφέρει και θα πετύχει αυτό που οραματιζόμαστε και αγωνιούμε, μαζί με τους εμπειρότερους και τους νεότερους και αυτό είναι η αναγέννηση της παράταξής μας. Θέλουμε ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ απέναντι σε δύο μονομάχους, για να είμαστε εκεί με τις προτάσεις μας και τις καθημερινές μας μάχες στη βουλή. Ζητάμε ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό», κάνοντας παράλληλα μία αναδρομή στο παλιό ΠΑΣΟΚ και αναφέροντας πως είναι το κόμμα που έχει κάνει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα και βελτίωσε την ποιότητα ζωής των πολιτών της. «Θα πάμε ενωμένοι μέχρι το τέλος και θα κάνουμε τη μεγάλη έκπληξη», κατέληξε ο κ. Γκλαβίνας.

Ακολούθως ο Απόστολος Πάνας τόνισε πως : «Μετά από μια βαριά και δύσκολη 10ετία και λόγω των πολιτικών συγκυριών, είμαστε μπροστά σε μια ιστορική συγκυρία και ουσιαστική πολιτική ευκαιρία για την κοινωνία. Το ΠΑΣΟΚ λείπει, λείπουν τα στελέχη του, λείπει η δημιουργικότητά μας, η αντίληψή μας, η πολιτική μας παρουσία. Αυτές οι εκλογές είναι μάχη παραταξιακής συνείδησης, κοινωνικής προσφοράς και πολιτικής διαφορετικής αντίληψης για τα πράγματα της χώρας και να είστε σίγουροι ότι η Ημαθία έχει ψηφοδέλτιο νίκης, που θα δώσει ένα μεγάλο αποτέλεσμα», κάνοντας στη συνέχεια την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας.

Όλοι οι υποψήφιοι στη συνέχεια απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Πρώτη πήρε το λόγο η Ολυμπία Αποστόλου, λέγοντας πως : «Είμαστε μια ομάδα δυναμική, συστρατευτήκαμε στον αγώνα του ΠΑΣΟΚ για να πετύχουμε τη δημοκρατική ανατροπή, πάντα με τις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας. Ο στόχος είναι ένας, να βγάλουμε την έδρα και να την κρατήσουμε όσες κάλπες και αν αποφασίσει να στήσει ο Μητσοτάκης, που θα γίνει το εφαλτήριο για τη μεγάλη ανατροπή».

Ο Χαράλαμπος Γκιόνογλου τόνισε πως : «Είμαστε εδώ όλοι και δίνουμε ένα πολύ μεγάλο δυναμικό παρόν και μαζί με εμάς δίνει το παρόν και το ΠΑΣΟΚ, γιατί ήταν και παραμένει μεγάλη δύναμη, η οποία μπορεί να δώσει απαντήσεις στην καθημερινότητα των πολιτών, να ενισχύσει τους αγρότες, την υγεία, την παιδεία, την οικονομία μας ώστε να είναι δυνατή σε κάθε κραδασμό και να προστατεύει το πολύτιμο αγαθό της δημοκρατίας».

Ο Αθανάσιος Δέλλας αρκετά συγκινημένος είπε πως : «Το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορία, έχει εποικοδομητικό παρελθόν, είναι ο πολιτικός φορέας που έβαλε τη σφραγίδα του στο κοινωνικό κράτος και έχει μεταμορφώσει τη χώρα με τα μεγάλα έργα. Είμαστε μια ελπιδοφόρα παράταξη με πρόγραμμα ρεαλιστικό, που να μπορεί να δημιουργήσει τομές στη δημόσια διοίκηση, να προχωρήσει τη χώρα μπροστά και να την επαναφέρει σε ένα δρόμο ομαλότητας και δημοκρατίας».

Η Σοφία Πάσχου, που ήταν και η τυχερή της βραδιάς και η μικρότερη σε ηλικία στο ψηφοδέλτιο, ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλό αγώνα.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως πρόκειται για μία συγκινητική βραδιά, καθώς, όπως είπε : «Συναντιούνται δύο γενιές, η γενιά της αλλαγής που έδωσε τους μεγάλους αγώνες και η νέα γενιά της αλλαγής. Αυτή η μεγάλη συνάντηση δίνει την ελπίδα ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ισχυρό για μια ισχυρή κοινωνία».

Και το τέλος ο Νίκος Τσιαμήτρος διαβεβαίωσε πως : «Θα σηκώσουμε τα μανίκια, για να αναδείξουμε αυτό το κόμμα που όλοι μας πιστέψαμε, για να είμαστε μπροστάρηδες σε μια μεγάλη κοινωνική ομάδα, ώστε να ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ εκεί που του αξίζει».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ιστορικά στελέχη του Κινήματος, όπως οι πρώην δήμαρχοι Ανδρέας Βλαζάκης, Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο πρώην Γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Ασλάνογλου, η Αντιδήμαρχος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Παπαστεργίου κ.α.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής