breaking news Νέο

Α κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Θα λύσουν τις διαφορές τους στα πλεϊ οφ

Α κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Θα λύσουν τις διαφορές τους στα πλεϊ οφ

Δεν είχαμε νικητή στο ντέρμπι κορυφής μεταξυ του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και του συνώνυμου του των Τρικάλων που διεξήχθη στο γήπεδο του Διαβατού το οποίο χρησιμοποιεί ο πρώτος για έδρα επειδή στο δικό του γήπεδο γίνονται έργα.

Το 0-0 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ των δυο προχθεσινών μονομάχων αφου παρέμεινε η διαφορά του ενος βαθμού και κατά πάσα πιθανότητα ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Οσον αφορά την μάχη της παραμονής κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η Νάουσα που παρότι βρέθηκε να χάνει ανέτρεψε το σε βάρος της σκορ στην επανάληψη και πήρε μια σπουδαία από βαθμολογικής πλευράς νικη την στιγμή που τα Λευκάδια γνώρισαν την ήττα στην έδρα τους από το Μακροχώρι.

Στη μάχη της πρώτης τετράδας που οδηγεί στα πλεϊ οφ όλα θα ξεκαθαρίσουν στις δυο αγωνιστικές που απομένουν μεταξύ του Μακροχωρίου που έχει 31 βαθμούς και χρειάζεται μόλις έναν για να εξασφαλίσει την συμμετοχή του της Αλεξάνδρειας με 28 και της Μελίκης 25.

Στον πίνακα των αρχισκορερ στην 1η θέση βρίσκεται ο Γιάννης Πιπιλιάρης που έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και σήμερα αγωνίζεται στην Αλεξάνδρεια με την οποία στο τελευταίο παιχνιδι πέτυχε τρία τέρματα και συμπλήρωσε τα 17 συνολικά, ακολουθεί ο Βασιλείου του Μακροχωρίου που στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του πέτυχε επισης τρία τέρματα φτάνοντας τα 15, ακολουθούν ο Αργυρόπουλος με τον Γκίτσα Γκρεστ που έχουν πετύχει 14 και 13 έχουν ο Χασιώτης του Μακροχωρίου και ο Σαρκατζής του Αγίου Γεωργίου.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-0: Δίχως νικητή έληξε το μεγάλο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Διαβατού.

Οι δυο προπονητές ο Ζαρογιάννης και ο Κερλίδης φρόντισαν αρχικά να διαφυλάξουν τα νώτα της ομάδας τους για να αποφύγουν την ήττα, με αποτέλεσμα να διεξαχθεί ενα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις στα καρέ των δυο αντιπάλων.

Η υπεροχή μεταξύ των δυο μονομάχων ηταν εναλλασσόμενη με τα φιλοξενούμενα όμως Τρικαλα να είναι πιο επικίνδυνα και να δημιουργούν περισσότερες φάσεις για γκολ.

Τον αγωνα διαιτήτευσε ο κ. Κατσικογιάννης (Δρουδάκης - Ρατζής).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-7: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς το Μακροχώρι με αντίπαλο τα Λευκάδια που βρίσκονται πλεον στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και τα οποία κέρδισε με 3-7.

Το σκορ άνοιξε μολις στο 3' ο Χατζηκαρογιάννης με τα Λευκαδια να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα στο 25' με τον Αμανατίδη Σ.

Στο 31' ο Χασιώτης στο 33' ο Βήτος και στο 46' ο Βασιλείου ανέβασαν τον δεικτη του σκορ σε 1-4 για το πρώτο μέρος. Ο Βασιλείου ήταν ο σκόρερ και του πέμπτου τέρματος της ομάδας του στο 53' με τον Αμανατίδη να μειωνει στο 59' σε 2-5. Τα τρία τελευταία τέρματα του αγώνα με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 3-7 τα πέτυχαν ο Βασιλείου στο 66' και ο Χασιώτης στο 90' για το  Μακροχώρι και ο Αμανατίδης στο 89'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Ζουρνατζιδης - Γιατζιτζόγλου).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΚΟΠΑΝΟΣ 4-0: Με τρία τέρματα του Γ. Πιπιλιάρη και ενα του Κώστα Πιπιλιάρη η Αλεξάνδρεια κερδισε στην έδρα της τον Κοπανό και διατηρήθηκε στην 4η θέση που οδηγεί στα πλεϊ οφ.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2' ο Γιάννης Πιπιλιάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 7' ο Κώστας Πιπιλιάρης με σουτ εκανε το 2-0.

Στο 18' ο Γιάννης Πιπιλιάρης ανεβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενω λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μερος η Αλεξάνδρεια είχε και δοκάρι με τον Κίρτσογλο.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 80' και πάλι ο Γιάννης Πιπιλιάρης.

Τον αγώνα διιαιτήτευε ο κ. Παπαργυρίου (Χαλιατζούκας - Αργυρίου).

ΜΕΛΙΚΗ - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 4-2: Καλύτερος ο Φίλιππος Μελίκης κέρδισε στο γήπεδο του την νεανικη ομάδα του ΝΠΣ Βέροια με 4-2 και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της 4ης θέσης.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 7' με τον Παναγιωτίδη και στο 14' ο Λίπι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 24' η Μελίκη που πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Λαναρά και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Βουλγαράκης έκανε το 3-1. Η Βέροια αντέδραε και με τον Κετόγλου στο 66' μείωσε σε 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Βουλγαράκης στο 76'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος - Γκόγκος).

ΝΑΟΥΣΑ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3-1: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα από γκολ του Σαρκατζή στο 34' ο οποίος προηγουμένως είχε και δοκάρι (12') η Νάουσα κατάφερε στην επανάληψη να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να πάρει μια υπερπολυτιμη νίκη με την οποία ξεκόλησε από την τελευταία θέση.

Το 1-1 έγινε 58' με γκολ του Ντέλλα και στο 75' και πάλι ο Ντέλλας έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 76' με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι ο Ντέλλας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τον αγωνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Μητρόπουλος - Ραφαηλίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής