breaking news Νέο

Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας την Παρασκευή

Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας την Παρασκευή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, καλεί τους αγρότες και τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7 μ.μ. στο Μακροχώρι Ημαθίας (Πρώην Δημαρχείο).

                                            Θέματα

1Ο Καθυστέρηση ανακοινώσεων για ζημιές από τις βροχοπτώσεις(Ποικιλίες, ποσά, ημερομηνία πληρωμής) και ποσά ανάλογα των ζημιών και ΟΧΙ ψίχουλα.

2Ο Ουκρανική Κρίση – Ενισχύσεις 72,7 ευρώ / στρέμμα για όλους τους παραγωγούς

3Ο Αναθεώρηση κανονισμού ΕΛΓΑ

4Ο Εργάτες γης

Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στα τρέχοντα αγροτικά ζητήματα και λήψη αποφάσεων για Πανημαθιώτικο συλλαλητήριο στη Βέροια.

Απευθύνουμε κάλεσμα για συμμετοχή, σε όλους τους φορείς της Ημαθίας, στην Κοινοπραξία Ομάδων Παραγωγών – Συνεταιρισμών και λοιπούς συνεταιρισμούς, στους 5 αγροτικούς συλλόγους της Ημαθίας, βουλευτές, αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας και Δημάρχους του νομού μας. Επίσης καλούμε να παραβρεθούν και αγρότες και συνεταιριστές από την περιοχή της Πέλλας.  

Πέραν του Πανημαθιώτικου συλλαλητηρίου, θα συζητηθεί μετάβαση των ροδακινοπαραγωγών στη γενέτειρα πόλη του ΥπΑΑΤ κ. Γεωργαντά (Πολιτικό γραφείο), το Κιλκίς, ως μορφή διαμαρτυρίας και κατάθεση υπομνήματος. 

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, τίθεται πλέον ζήτημα επιβίωσης

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής