breaking news Νέο

Εν μέσω χιλίων προβλημάτων η ΒΕΡΟΙΑ σήμερα στις 5μ.μ. αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο τον Άρη. Τέλος ο Χαραλαμπίδης

Εν μέσω χιλίων προβλημάτων η ΒΕΡΟΙΑ σήμερα στις 5μ.μ. αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο τον Άρη. Τέλος ο Χαραλαμπίδης

Με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής και την ΒΕΡΟΙΑ να υποδέχεται στις 5μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πολης τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Άρη συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη, εμβόλιμα το πρωτάθλημα της Football League.

Eκτός από τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ - Αρης σήμερα διεξάγονται και άλλες έξι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η Παναχαϊκή συγκεκριμένα παίζει στην δύσκολη έδρα της Σπάρτης, με την ομώνυμη ομάδα ο Απόλλων Πόντου φιλοξενεί τον πάντα επικίνδυνο Κισσαμικό ο Αιγινιακός στο γήπεδο του αντιμετωπίζει τον ΑΟ Τρικάλων, η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται την Καλλιθέα και ο Πανσερραϊκός στις Σέρρες θα παίξει με τον Εργοτέλη.

Αύριο Πέμπτη ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την ΑΕ Καραϊσκάκη, ενω η Δόξα Δράμας θα βάλει στο σακούλι της τρεις βαθμούς δίχως να ιδρώσει καθώς με βάση το πρόγραμμα αντιμετωπίζει τον Αχαρναϊκό που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Football League.

 

BΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ

Η Βέροια σήμερα στις 5μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πινακα και αήττητο Άρη Θεσσαλονίκης και ενω το παιχνίδι θα έπρεπε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην ΒΕΡΟΙΑ οι κεραίες των φιλάθλων της είναι στραμένες προς τα γραφεία της ΠΑΕ μήπως και πιάσουν κάποιο χαρμόσυνο μήνυμα περι αποχώρησης του ανθρώπου που την κρατάει δέσμια του τα τελευταία τρία χρόνια και που με μαθηματική ακρίβεια την οδηγεί στον αφανισμό.

Και δεν μιλαμε βέβαια για κακογραμμένα σενάρια που δημιουργούν σίριαλ και που στο τέλος διαψεύδονται αφού από αυτά τα τελευταία δυο χρόνια έχει χορτάσει ο κόσμος της Βέροιας.

Αλλά για οριστική και αμετάκλητη αποχώρηση του κύριου υπεύθυνου της σημερινής κατάστασης της ομάδας παίρνοντας μαζί του φυσικά και τις υποχρεώσεις που έχει ο ίδιος δημιουργήσει και που καθημερινά την πνίγουν και την οδηγούν στην εξαφάνιση.

 

ΤΕΛΟΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Μετά τον τεχνικό διευθυντή αποχώρησε από την Βέροια και ο προπονητής.

Ο Αποστολος Χαραλαμπίδης προφανώς απήυδησε από τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και αποχώρησε όπως είχε κάνει πριν λίγες ημέρες και ο αμεσος συνεργάτης του στο στήσιμο της ομάδας το καλοκαίρι ο Γιώργος Κικερίδης. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει οτι δεν βρέθηκε λύση στα προβλήματα της ομάδας.

Στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αρη στον πάγκο της Βέροιας θα καθήσει ο Τόλης Τερζής.

Σε έναν μονόλογο ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ήταν χείμαρρος λέγοντας:

"'Έχω χάσει τον ύπνο μου, έχω "χάσει" την οικογένειά μου. Δυο φορές που επεδίωξα να συναντηθώ με τον άνθρωπο που κάνει κουμάντο στην ομάδα, στάθηκε αδύνατο, ποτέ δεν μου απάντησε. Δεν έχω πάρει ούτε ένα μισθό, με εξαίρεση μία προκαταβολή, αντίθετα έχω βάλει από την τσέπη μου 4000 ευρώ. Αγαπάω την ομάδα και γι αυτό καθόμουν τόσο καιρό. Η ομάδα όμως έχει πολλά προβλήματα και δε νομίζω ότι θα αντέξει άλλο εάν αυτά συνεχιστούν. Κάναμε τεράστιες προσπάθειες με τα παιδιά αλλά δυστυχώς ήμασταν μόνοι. Εύχομαι έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει κάτι, αν και είναι πάρα πολύ δύσκολο".

Και κατέληξε με ένα μεγάλο ερώτημα: "Αλήθεια γιατί καταστρέφουν την ομάδα; Δεν σέβονται την ιστορία της, δεν σέβονται τον κόσμο της; Γιατί;"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής