breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα

Με τα Τρίκαλα να πετυχαίνουν το σκορ της χρονιάς στα Λευκάδια (νίκησαν 11-1 την τοπική ομάδα) και την Αγία Μαρίνα να περνάει άνετα από τον Άγιο Γεώργιο (5-0 τον γηπεδούχο Απόλλωνα), συνεχίστηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, εμβόλιμα με τους πέντε αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής.

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της ημέρας η Αλεξάνδρεια επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της άνοδο πέρασε νικηφόρα και από την Νάουσα κερδίζοντας τον ιστορικό ΦΑΣ με 3-1.

Νίκη γοήτρου για την Μελίκη στο Μακροχώρι, η οποία πάντως δεν της δίνει το εισιτήριο για την τετράδα των πλεϊ οφ (κέρδισε 2-0, ενώ στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί στο γήπεδο της 3-0).

Η μοναδική ομάδα από τις γηπεδούχους που κατάφερε να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα ήταν ο ΝΠΣ Βέροιας, που νίκησε στο γήπεδο της Κουλούρας 5-2 τον Κοπανό.

Συνολικά στην προχθεσινή προτελευταία αγωνιστική σημειώθηκαν 30 γκολ σε 5 παιχνίδια (μέσο όρο 6 τέρματα σε κάθε αγώνα) και είναι η δεύτερη πιο παραγωγική της περιόδου μέχρι σήμερα.

Μπομπέρ της αγωνιστικής ο Γιώργος Κίτσας των Τρικάλων  που πέτυχε τα 6 από τα 11 τέρματα της ομάδας του και έφτασε τα 16 αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα μετά τον Δεκέμβριο. Στην πρώτη θέση του πίνακα των αρχισκόρερ πάντως παραμένει ο Γιάννης Πιπιλιάρης, που πιστός στο ραντεβού του με το σκοράρισμα στο προχθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα, πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, φτάνοντας τα 19 (τρία περισσότερα από τον Γιώργο Κίτσα. Ο οποίος  όμως στον πρώτο γύρο αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας).

Μετά και τα προχθεσινά αποτελέσματα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την πρώτη τετράδα που θα συμμετάσχει στα πλεϊ οφ, για την διεκδίκηση του τίτλου και των έξι των πλεϊ άουτ που θα παίξουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Στα πλεϊ οφ και ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο θα συμμετέχουν, η Αγία Μαρίνα, τα Τρίκαλα, το Μακροχώρι και η Αλεξάνδρεια, ενώ οι υπόλοιπες έξι στα πλεϊ άουτ.

Αν η Μελίκη κερδίσει στον τελευταίο της αγώνα τον Κοπανό εκτός έδρας και το Μακροχώρι με την Αλεξάνδρεια ηττηθούν από τους δύο βασικούς διεκδικητές του τίτλου, τα Τρίκαλα και την Αγία Μαρίνα, τότε θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία, με την ομάδα του Μακροχωρίου, που ευνοείται από όλες τις ισοβαθμίες, να καταλαμβάνει την 3η θέση, την Αλεξάνδρεια, που ευνοείται έναντι της Μελίκης (ισάριθμες νίκες στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια), την 4η και τον Φίλιππο Μελίκης, που υστερεί σε όλες τις ισοβαθμίες την 5η και να μετέχει στα πλεϊ άουτ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής