breaking news Νέο

Ο «στολισμός» είναι και θέμα αισθητικής!

Ο «στολισμός» είναι και θέμα αισθητικής!

Η αλήθεια είναι ότι δεν διακρινόμαστε ως λαός για τα περιβαλλοντικά μας αισθήματα, γεγονός από το οποίο δεν ξεφεύγουμε ούτε σε τοπικό επίπεδο.

Πληθώρα σκουπιδιών, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, πίσω από τη στάση αστικών στην οδό Θεσσαλονίκης, που ο φακός της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ» έχει απαθανατίσει και στο παρελθόν, τον ίδιο αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο, αλλά και όχι μόνο σ' αυτό το σημείο.

Επιβεβαιώνεται ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος, που αναφέρθηκε σε «ανεγκέφαλους», που πετάνε ανεξέλεγκτα σκουπίδια, στο δριμύ κατηγορώ και τους οξείς χαρακτηρισμούς, κατά της δημοτικής αρχής, που εξαπέλυσαν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, αναφορικά με τα θέματα καθαριότητας της πόλης και των οικισμών του Δήμου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, το βράδυ της Τετάρτης.

Σίγουρα ευθύνονται και οι δημότες για την κακή εικόνα, που ξεφορτώνονται όλα τα άχρηστα αντικείμενα όπου να ‘ναι και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, φτάνει να μη γίνονται αντιληπτοί και η δουλειά τους να γίνεται, όμως η καθαριότητα της πόλης είναι ευθύνη της Δημοτικής Αρχής. Πολίτες και αρχές πάντως «στολίζουν» εντός και εκτός πόλεως!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής