breaking news Νέο

Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας

Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας ανακοινώνει τη διεξαγωγή τακτικής γενικής συνέλευσης και εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Καλούνται τα μέλη του Ομίλου, καθώς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν τους σκοπούς του ΤΟΒ, είτε ως μέλη είτε ως υποψήφιοι για το Δ.Σ., να προσέλθουν την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 στη γκαλερί Παπατζίκου «Εκτός Χάρτη», ώρα 18:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα (1/3/2023), στον ίδιο χώρο, ώρα 19:00.

Όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν υποψηφιότητα για το 9μελές διοικητικό συμβούλιο, μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947814704 (Πιλιτσίδου Γιάννα).

O Τουριστικός Όμιλος Βέροιας έχει ως στόχο την Ανάδειξη του φυσικού, ιστορικού, θρησκευτικού και παραγωγικού πλούτου της περιοχής μας. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Σας περιμένουμε όλους, μαζί να συζητήσουμε τις προοπτικές και να υλοποιήσουμε δράσεις που θα προάγουν την πόλη μας.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

 

Μήνυμα προέδρου Τουριστικού Ομίλου Βέροιας

Φίλες και Φίλοι,

Το 2012 μια συνάντησή μου με τον κ.Τάκη Βλαχόπουλο άναψε ξανά τη σπίθα του ιστορικού Τουριστικού Ομίλου Βέροιας που μεγαλούργησε πριν 60 χρόνια. Ξεκινήσαμε με την έκδοση του φωτογραφικού λευκώματος για τα Φεστιβάλ Παραγωγής 1958-1962 και έπειτα δόθηκε το έναυσμα για την ανασύσταση του Ομίλου το 2014. Έκτοτε, με τη στήριξη των μελών και των διοικητικών συμβουλίων, υπηρέτησα τους σκοπούς του ΤΟΒ αφιερώνοντας αμέτρητες εργατοώρες για να προβάλλουμε τις ομορφιές της Βέροιας. Οι Ανθισμένες Ροδακινιές, οι Ποδηλατάδες και οι Διαγωνισμοί Φωτογραφίας, τα Φεστιβάλ Ροδάκινου και τα Διεθνή Συνέδρια, τα εκατομμύρια των αναφορών στο διαδίκτυο και τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο απ’ άκρη σ’ άκρη, αποτελούν κατά κοινή ομολογία μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον τόπο μας.

Σήμερα, μετά από δέκα και πλέον χρόνια της δικής μου δραστηριοποίησης, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας χρειάζεται ανανέωση. Χρειάζεται περισσότερους συμπολίτες μας που θέλουν να συνδράμουν στο έργο του.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, πρώτη ημερολογιακή μέρα της άνοιξης, η Γενική Συνέλευση του ΤΟΒ δεν πρέπει να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Πρέπει να είναι μια συνάντηση ανθρώπων και ιδεών, που μοιράζονται κοινούς στόχους και οράματα. Γι’ αυτό απευθύνω κάλεσμα σε όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν το δημιουργικό τους ταλέντο, να νιώσουν τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς, να αφιερώσουν πολύτιμο χρόνο, να εργαστούν και να συνεργαστούν!

Δεν ήταν ποτέ φιλοδοξία μου να είμαι «ισόβιος πρόεδρος», είναι κάτι που με βρίσκει ιδεολογικά αντίθετο. Ήρθε πλέον η ώρα να δώσω τη σκυτάλη. Ελπίζω να είναι εξίσου «βαριά», όπως όταν την παρέλαβα από τον κ.Βλαχόπουλο.

 

Με εκτίμηση,

Ζήσης Χ. Πατσίκας

Πρόεδρος Τουριστικού Ομίλου Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής