breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Φιλική ισοπαλία

ΒΕΡΟΙΑ: Φιλική ισοπαλία

Δίχως νικητή έληξε το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο 45λεπτο με την γηπεδούχο ΒΕΡΟΙΑ να προηγείται στο 20' ,με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουόλι και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα, στο 30' με έναν ποδοσφαιριστή, που στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ, τον Αλμπέρτο Σιμόνι.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε ρυθμό και περισσότερες ενδιαφέρουσες φάσεις στα καρέ των δύο αντιπάλων, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επικίνδυνοι επιθετικά.

Στο 20' όπως ήδη αναφέραμε η ΒΕΡΟΙΑ προηγήθηκε στο σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπουκουβάλας από τον Γαρύφαλο (ανατροπή).

Μετά το γκολ της ΒΕΡΟΙΑΣ ο Μακεδονικός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 25' δημιούργησε την πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Παπαδόπουλου. Ο Σιατραβάνης έκανε το σουτ από καλή θέση για γκολ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα στο 30' οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Σιμόνι εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ζιώγα, βγήκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Σο 34' η σειρά της ΒΕΡΟΙΑΣ να απειλήσει με τον Μπουόλι, ύστερα από έξοχη ατομική ενέργεια να τροφοδοτεί τον Παπαχρήστο που μόνος δίχως την πίεση αντιπάλου, δεν κατάφερε από κοντά να βρει στόχο. Στο τελευταίο 5λεπτο οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Στο 40' ο Γιουκούδης έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού Γουναρίδη να μπλοκάρει την μπάλα και στο 45' ο Ζαφειράκης από καλή θέση για γκολ έπιασε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές σταδιακά άλλαξαν ολόκληρη την ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησαν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του, με την ΒΕΡΟΙΑ να έχει δύο καλές στιγμές, στο 81' με τον Κασέμι, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ και στο 90' με τον νεαρό Γιαγτζίδη, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού Γρηγοριάδης.

Από την δική τους πλευρά οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ στο 82' όταν ο Καρασαρίδης ανέτρεψε τον Ζαννάκη, με τον διαιτητή του αγώνα τον κ. Μέγα (Χαλκίδης - Χατζηγιάννης), από την ΕΠΣ Πιερίας, να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών και τον νεαρό τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Ιωαννίδη να λέει όχι στο Σαραντίδη, που ανέλαβε την εκτέλεσή του.

Η ΒΕΡΟΙΑ που παρατάχθηκε δίχως τους τραυματίες Δεμηρτζόγλου, Φασίδη, Ορφανίδη και τους Ζε Εσόνο, Ισαακίδη, Μασούρο, Στίκα, Περδίκη, τους οποίους άφησε εκτός αγώνα ο Σπύρος Μπαξεβάνος για προληπτικούς λόγους, έπαιξε με τους: Βενετικίδη (29' Παπαδόπουλο/60' Ιωαννίδης), Ντουμάνης (46' Μουχάλης), Παπαχρήστος (60' Κολαράς), Ζιώγας, Μανωλιούδης (77' Καρασαρίδης), Μπλέτσας (60' Γιαγτζίδης), Μπουκουβάλας (60' Κατσούκης), Μπελεβούνης (60' Μπαϊντού), Γιουκούδης (60' Τσέας) Ιωάννου (46' Κασέμι), Μπουόλι (46' Ελευθεριάδης).

Από τη δική του πλευρά ο προπονητής του Μακεδονικού παρέταξε την δική του ομάδα με τους:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης (78' Γρηγοριάδης),  Μπρατσιάνη (46' Χασάνογλου), Λισγάρας (78' Μπαγκόλα), Σαραγιώτης (65' Κοτταρίδης), Τσουκάνης (78' Λιούμης), Γκέντσογλου (72' Κραγιόπουλος), Παναγιωτούδης (75' Τσιλιγγίρης), Ζαφειράκης (72' Ζαννάκης),  Γαρύφαλος (60' Λεωνιδόπουλος), Σιατραβάνης, Ζαφειράκης (75' Ντόνα), Σιμόνι (72' Σαραντίδης/88' Χουμόλι).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής