breaking news Νέο

Θα βγει από την κατάψυξη το πρωτάθλημα; Σήμερα αποφασίζει η SL2

Θα βγει από την κατάψυξη το πρωτάθλημα; Σήμερα αποφασίζει η SL2

Για σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. της SL2, αφού προηγουμένως η «Ειδική Επιτροπή» που συστάθηκε θα ενημερώσει για την πορεία των επαφών της και αν τελικά θα αυξηθεί η χρηματοδότηση των ομάδων της κατηγορίας στις 150 χιλιάδες ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκα 2 αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 1η Μαρτίου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42/ 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση από την Επιτροπή που συστήθηκε την 22/2/2023 σχετικά με τις συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και με τον Πρόεδρο της Super League 1.

2. Διάφορα Θέματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Ειδική Επιτροπή που ανέλαβε την υποχρέωση να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της SL1 την αποτελούν οι πρόεδροι του Αιγάλεω, της Καλλιθέας, της Αναγέννησης Καρδίτσας, της Νίκης Βόλου και των Χανίων.

Αν η συγκεκριμένη επιτροπή καταφέρει να αυξήσει τις 70 χιλιάδες από τα κέρδη του Στοιχήματος σε 150 χιλιάδες ευρώ, τουλάχιστον για κάθε ομάδα, όπως υποσχέθηκε, τότε το πρωτάθλημα της SL2 θα ξαναρχίσει και ο κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος θα παραιτηθεί απο την προεδρία, όπως απαιτούν ο Αυγενάκης και ο Μαρινάκης!!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής