breaking news Νέο

Δύο ακόμη μεταγραφές για το Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας

  • Δύο ακόμη μεταγραφές για το Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας
  • Δύο ακόμη μεταγραφές για το Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας
  • Δύο ακόμη μεταγραφές για το Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας

Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών, ένας εκ των οποίων τερματοφύλακας.
Ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει συγκεντρώσει έντονες και πλούσιες παραστάσεις από τις κατηγορίες που αγωνίστηκε με τις προηγούμενες ομάδες του. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βεροίας, στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, από εκεί έφυγε για τα Λευκάδια, που βρισκόντουσαν στη Γ" Εθνική, συνέχισε στην Ομάδα της Ειρηνούπολης, το Μακροχώρι και τελευταίος του σταθμός, πριν έρθει στο Μέγα Αλέξανδρο, ήταν ο Άρης Παλαιοχωρίου.
Ο μικρός Μeta Edison (τερματοφύλακας) και πολλά υποσχόμενος, καθώς είναι 16 χρονών, μόνον έχει και αυτός τις παραστάσεις του από τη Ομάδα της Βεργίνας, όπου έπαιξε αρκετά παιχνίδια στην Α1 και το Διαβατό, όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα και από όπου μεταγράφηκε στην Ομάδα μας.
Εμείς, σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για τη διάθεσή σας να βοηθήσετε το σωματείο μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία, με υγεία για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής σας χρονιά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής