breaking news Νέο

Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας : Απουσίασε η μείζων μειοψηφία, εξαιτίας της συνεχιζόμενης τηλεδιάσκεψης!

Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας : Απουσίασε η μείζων μειοψηφία, εξαιτίας της συνεχιζόμενης τηλεδιάσκεψης!

Απουσίασε από τη, δια τηλεδιάσκεψης, τακτική  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, ο ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ, ο οποίος και εξέδωσε ανακοίνωση, που διάβασε ο πρόεδρος του σώματος, Γιώργος Βασιλείου. Ο πρόεδρος έκανε λόγο για αδυναμία πραγματοποίησης υβριδικής συνεδρίασης του δήμου, λόγω απουσίας συνεργατών, καταγγέλλοντας για υποκρισία το Νίκο Κουτσογιάννη. Ο κ. Βασιλείου πρότεινε να γίνονται δια ζώσης συνεδριάσεις με την παρουσία ελάχιστου κοινού και μόνο των συμβούλων και των δημοσιογράφων. Στην ανακοίνωσή του ο ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ αναφέρει τα εξής : «Επιστροφή στην κανονικότητα και στα δημοτικά συμβούλια. Μετά από ένα τριήμερο, κατά το οποίο σύσσωμοι οι συνδημότες και οι επισκέπτες μας απολαύσαμε την ψυχή της Νάουσας, το έθιμο της Μπούλας, θυμίζοντας εποχές προ κορονοϊού, η διοίκηση συνεχίζει να μας καλεί σε δημοτικό συμβούλιο δια τηλεδιασκέψεως με το πρόσχημα της προστασίας της υγείας. Εμείς αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε αυτό τον εμπαιγμό, παραμένοντας συνεπείς στην απαίτηση μας για συνεδριάσεις με φυσική παρουσία και διαμαρτυρόμαστε για την αναιτιολόγητη στάση της διοίκησης να παρουσιάζεται ασυνεπής στις δικές της δεσμεύσεις για φυσικές συνεδριάσεις. Η διοίκηση αγνοεί επιδεικτικά την απαίτηση όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και για ακόμα μια φορά αποδεικνύει ότι λειτουργεί χωρίς να υπολογίζει και να σέβεται τους δημοτικούς συμβούλους και την ίδια την έννοια της δημοκρατίας».

 

-Γιώργος Τασιώνας : «Θετικά νέα για το νέο δίκτυο ύδρευσης της Νάουσας»

 

Ευχάριστα νέα δια στόματος του προέδρου της ΔΕΥΑΝ, Γιώργου Τασιώνα, στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Ο κ. Τασιώνας είπε ότι υπήρξαν δύο, νέοι, ενδιαφερόμενοι για την κατασκευή του νέου δικτύου ύδρευσης Νάουσας, με τη διαδικασία να βρίσκεται στο στάδιο των ενστάσεων των εταιρειών. Επίσης είπε ότι θα γίνουν προσλήψεις, μέσω ΑΣΕΠ, για τεχνικό και υπαλληλικό προσωπικό, ενώ χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία της ΔΕΥΑΝ με τους ιδιώτες υδραυλικούς που βρίσκονται πάντα σε όποια βλάβη χρειαστούν.

Ακόμη ο κ. Τασιώνας αναφέρθηκε στη μεταφορά των ΔΕΥΑ στη ΡΑΕ, πράξη που βρίσκει αντίθετους ΕΔΕΥΑ και δήμους, αφού τη θεωρούν ως απαρχή της ιδιωτικοποίησής τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής