breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

• Επιβάτης παθαίνει ανακοπή πάνω από τον Βόρειο Πόλο σε πτήση με 56 καρδιολόγους

Πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία! Επιβάτης πτήσης των σκανδιναβικών αερογραμμών, γνωστών και ως SAS, έπαθε ανακοπή πάνω από τον Βόρειο Πόλο, και σώθηκε χάρη στην τύχη του να συνταξιδεύει με ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 56 καρδιολόγους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δανού πιλότου Χένρικ Νίλσεν στη γερμανική εφημερίδα Bild, η ζωή του επιβάτη κρεμόταν από μια κλωστή. Ο πιλότος όταν ενημερώθηκε από τις αεροσυνοδούς, πως στο αεροσκάφος επέβαιναν 56 καρδιολόγοι που πήγαιναν σε ιατρικό συνέδριο στο Λος Άντζελες, δεν πίστευε στα αυτιά του.

Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από τη Στοκχόλμη με προορισμό το Λος Άντζελες. Όταν ο πιλότος ενημερώθηκε για την ανακοπή, το αεροπλάνο βρισκόταν πάνω από τον Βόρειο Πόλο. «Αυτό ήταν το χειρότερο δυνατό timing. Όλα ήταν μακριά. Ψάξαμε για το πλησιέστερο αεροδρόμιο, αλλά το πιο κοντινό απείχε τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια όμως ήρθαν τα ευχάριστα - πλην όμως απροσδόκητα- νέα από τις αεροσυνοδούς. Με ενημέρωσαν ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν 56 καρδιολόγοι από τη Στοκχόλμη και το Όσλο! Πήγαιναν σε ιατρικό συνέδριο στο Λος Άντζελες», διηγείται ο Νίλσεν.

«Η αεροσυνοδός δεν πρόλαβε καν να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα που χαροπάλευε αφού οι γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Αφότου σταθεροποίησαν την κατάστασή του, στη συνέχεια μας εξήγησαν λεπτομερώς τι συνέβη στον άνδρα».

«Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε τελικά στο Λος Άντζελες, τον περίμενε ασθενοφόρο. Έπρεπε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά πρώτα οι διασώστες τον μετέφεραν στο Παλμ Σπρινγκς, εκεί όπου είχε προγραμματίσει το πάρτι γενεθλίων του. Αφού όμως αισθανόταν καλά, πήγε στο πάρτι που είχε οργανώσει ο ίδιος για να γιορτάσει τα 40α γενέθλιά του» καταλήγει ο πιλότος.

*****

• Άνδρας βρέθηκε στο στομάχι καρχαρία και τον αναγνώρισαν από το τατουάζ του

Η σορός ενός άτυχου άνδρα που εξαφανίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες, φαίνεται ότι βρέθηκε μέσα σε έναν καρχαρία. Ο Ντιέγκο Μπάρια, ένας 32χρονος πατέρας τριών παιδιών, εθεάθη για τελευταία φορά να οδηγεί το όχημά του κοντά στις ακτές της νότιας επαρχίας Τσουμπούτ της Αργεντινής στις 18 Φεβρουαρίου. Νωρίς το πρωί της Κυριακής, δύο ψαράδες ανέφεραν στην τοπική ακτοφυλακή ότι είχαν πιάσει τρεις καρχαρίες κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί το όχημα του κ. Barria. Η Daniela Millatruz, η που ήταν υπεύθυνη για την αναζήτησή του, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι οι ψαράδες είπαν πως "όταν καθάριζαν [τους καρχαρίες] βρήκαν ανθρώπινα υπολείμματα σε έναν από αυτούς". Η οικογένεια του Μπάρια τον αναγνώρισε "λόγω ενός τατουάζ που εμφανίστηκε σε ένα από αυτά τα λείψανα", πρόσθεσε, αν και θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά του.

*****

• Απίθανη γιαγιά 91 ετών έκανε άνω-κάτω την εθνική: Οδηγούσε ανάποδα αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή

Hλικιωμένη οδηγός θέλησε τις πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης να μετακινηθεί προς την Αθήνα από την περιοχή του Αίγιου. Βγήκε στο δυτικό κόμβο του Αίγιου, αλλά εκεί έκανε το μοιραίο λάθος. Αντί να μπει στο ρεύμα προς Αθήνα, εισήλθε ανάποδα στο ρεύμα προς Πάτρα. Οι οδηγοί που έβλεπαν το αυτοκίνητο της 91χρονης να έρχεται κατά πάνω τους έκαναν ελιγμούς για να την αποφύγουν. Ωστόσο η ηλικιωμένη απτόητη συνέχιζε να οδηγεί για αρκετά χιλιόμετρα ανάποδα στην εθνική οδό. Δυστυχώς όμως στο ύψος των Σελιανιτίκων οδηγός οχήματος είδε το αυτοκίνητο της ηλικιωμένης, σάστησε και δεν κατάφερε να την αποφύγει. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν από το τροχαίο. Η σούπερ – γιαγιά , ωστόσο, δεν σταμάτησε , έκανε αναστροφή και συνέχισε την πορεία της. Ευτυχώς οι αστυνομικοί που ήδη είχαν ειδοποιηθεί από κάμερες ασφαλείας της εθνικής δού την εντόπισαν και η 91χρονη οδηγός συνελήφθη, χωρίς να προκαλέσει άλλο ατύχημα!

*****

• Κινεζική εφεύρεση επιτρέπει το φιλί εξ αποστάσεως

Κινεζικό πανεπιστήμιο εφηύρε μια συσκευή που επιτρέπει το φιλί εξ αποστάσεως.  Με βάση δημοσίευμα των Global Times στο πανεπιστήμιο δημιουργήθηκε μια συσκευή που επιτρέπει σε ζευγάρια να νιώσουν την αίσθηση ενός φιλιού κι ενώ τα δύο ταίρια θα βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά το ένα από το άλλο.  Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με το τηλέφωνο μέσω bluetooth κι ενός σχετικού app, ενώ διαθέτει ένα σύστημα σε σχήμα στόματος, για να διευκολύνει τους χρήστες να φιλήσουν. Η «συσκευή φιλιού εξ αποστάσεως» επιτρέπει στα ζευγάρια, που ζουν σε διαφορετικά μέρη να αισθάνονται το φιλί των συντρόφων τους  ενώ αντίστοιχα δίνει τη δυνατότητα σε άτομα που υποφέρουν από στοματικές ασθένειες να φιλιούνται, σύμφωνα με όσα γράφονται στο ρεπορτάζ των Global Times.  Η συγκεκριμένη εφεύρεση έχει ήδη κατοχυρωθεί με σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology. Το μόνο που χρειάζονται οι χρήστες για να στείλουν ένα φιλί εξ αποστάσεως, είναι να κατεβάσουν μια εφαρμογή στο τηλέφωνό τους, για την οποία το τεχνητό στόμα έχει ειδική υποδοχή. Αφού επιτευχθεί η σύζευξη των εφαρμογών των δύο, έχουν έπειτα τη δυνατότητα να κάνουν μια βιντεοκλήση και να αρχίσουν να φιλάνε.


• Άνδρας βρέθηκε στο στομάχι καρχαρία και τον αναγνώρισαν από το τατουάζ του
• Απίθανη γιαγιά 91 ετών έκανε άνω-κάτω την εθνική: Οδηγούσε ανάποδα αλλά αυτό ήταν μόνο η
• Κινεζική εφεύρεση επιτρέπει το φιλί εξ αποστάσεως

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής