breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 8 Μαρτίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 8 Μαρτίου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Α΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας. 

 

Το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης. Στο τέλος θα ομιλήσει ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αντιγονιδών, Αρχιμ. Παύλος Σταματάς με θέμα «Ο κανόνας της πίστεως». 

 

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 5 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ναούσης. Στο τέλος θα τελέσει την καθιερωμένη Δοξολογία επί τη ενάρξει της Επαναστάσεως του 1822 στην ηρωική πόλη της Ναούσης. 

  

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 5 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου, Πολιούχου Βεροίας. Στο τέλος θα ομιλήσει ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αντιγονιδών, Αρχιμ. Παύλος Σταματάς με θέμα «Ο φόβος του Θεού και η κατά Θεόν αφοβία». 

 

Την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

 

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» και θα αναπτύξει το θέμα: «Το μαρτύριο των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής