breaking news Νέο

Τέλος από τα Τρίκαλα ο Ντάμτσιος

Τέλος από τα Τρίκαλα ο Ντάμτσιος

Παρελθόν ύστερα από πεντε χρόνια παρουσίας στον πάγκο του αποτελεί από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων ο Γιώργος Ντάμτσιος.

Ο Μελικιώτης τεχνικός που είχε μετακομίσει στα Τρίκαλα αρχικά σαν παίκτης και προπονητής επι προεδρίας του Νίκου Σαλτουρίδη έχει καταγράψει στο ενεργητικό του σημαντικές επιτυχές με σπουδαιότερη ασφαλώς την κατάκτηση την περσινή περίοδο του τίτλου της Α1 κατηγορίας και την συμμετοχή της για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιώργος Ντάμτσιος υπέβαλε την παραίτησή του, μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων από τον Εδεσσαϊκό.

Λίγο αργότερα και αφου έγινε δεκτή η παραίτησή του ο Μελικιώτης τεχνικός ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook τα εξης για το θέμα της παραίτησής του.

“Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια αποχωρώ απο την τεχνική ηγεσία του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων. Πέντε χρόνια στα οποία γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους και έκανα πραγματικούς φίλους. Πέντε χρόνια στα οποία μου δόθηκε απλόχερα η ευκαιρία και η δυνατότητα να κανω αυτό που αγαπάω. Μια διαδρομή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και στην καρδιά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου για τη φετινή χρονιά. Πρώτο τον κόουτς Μάκη Αμπροικίδη για την άριστη συνεργασία και σχέση εμπιστοσύνης και εν συνεχεία τον προπονητή τερματοφυλάκων Πρόδρομο Θεοδωρακόπουλο, τον φροντιστή Αλμπέρτο Ζαϊμη και τον γενικό αρχηγό Σάκη Λαγογιάννη.

Επίσης τους ποδοσφαιριστές μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Ολα τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την Τρικαλινή κοινωνία και τον φίλαθλο κόσμο που με έκανε να νιώσω Τρικαλινός.

Να αναφερθώ ειδικά σε κάποιους ανθρώπους και θα ήθελα να με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι.

Στον Νίκο Σαλτουρίδη που με έφερε στα Τρίκαλα και για τρια χρόνια είχαμε άψογη συνεργασία.

Στον Τάκη Παπαδόπουλο έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που τα τελευταία δυο χρόνια ήρθαμε πολυ κοντά.

Τον  Τσουμάνη Νίκο που είναι φίλος.

Τελευταίο άφησα τον Βασίλη Παπαδόπουλο έναν άνθρωπο που με πιστεύει και με στηρίζει ποδοσφαιρικά και του εύχομαι να συνεχίσει για πολλά χρόνια να προσφέρει στον Μέγα...”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής