breaking news Νέο

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ : Οι τελευταίες προσθήκες των ομάδων

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ : Οι τελευταίες προσθήκες των ομάδων

Χθες ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου με κάποιες από τις ομάδες να ανακοινώνουν σημαντικές προσθήκες που μπορούν να αλλάξουν ακόμη και τους μέχρι τώρα συσχετισμούς.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε την προσθήκη ενος ποδοσφαιριστή του Γιώργου Τζεϊρανίδη που άφησε το στίγμα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής αρχικά με την ομάδα του Μακροχωρίου και στη συνέχεια με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου και τα Λευκάδια.

***

Μετά τον Τηλέμαχο Τσιάμπα που απέκτησε από τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας την Δευτέρα προχώρησε και στην δεύτερη μεταγραφή της αποκτωντας από την Ελπίδα Μονοσπίτων και τον μεγαλύτερο αδελφό του τον Κώστα Τσιάμπα ηλικίας 31 ετών που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

***

Μετά τους Σακελλάρη, Καζεπίδη, Μουρουζίδη, Αργυρίου και Θεοδοσιάδη, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιάννη Κελεσίδη.

Ο Γιάννης Κελεσίδης 22 ετών αγωνίζεται στην θέση του δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζονταν στον ΠΑΣ Φλώρινα στην οποία είχε μετακινηθεί από τον ΦΑΣ Νάουσα.

 

Δύο ακόμη μεταγραφές για

το Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας

Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών, ένας εκ των οποίων τερματοφύλακας.

Ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει συγκεντρώσει έντονες και πλούσιες παραστάσεις από τις κατηγορίες που αγωνίστηκε με τις προηγούμενες ομάδες του. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βεροίας, στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, από εκεί έφυγε για τα Λευκάδια, που βρισκόντουσαν στη Γ" Εθνική, συνέχισε στην Ομάδα της Ειρηνούπολης, το Μακροχώρι και τελευταίος του σταθμός, πριν έρθει στο Μέγα Αλέξανδρο, ήταν ο Άρης Παλαιοχωρίου.

Ο μικρός Μeta Edison (τερματοφύλακας) και πολλά υποσχόμενος, καθώς είναι 16 χρονών, μόνον έχει και αυτός τις παραστάσεις του από τη Ομάδα της Βεργίνας, όπου έπαιξε αρκετά παιχνίδια στην Α1 και το Διαβατό, όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα και από όπου μεταγράφηκε στην Ομάδα μας.

Εμείς, σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για τη διάθεσή σας να βοηθήσετε το σωματείο μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία, με υγεία για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής σας χρονιά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής