breaking news Νέο

«Η κυρία τσαγερό» παρουσιάστηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

  • «Η κυρία τσαγερό» παρουσιάστηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
  • «Η κυρία τσαγερό» παρουσιάστηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
  • «Η κυρία τσαγερό» παρουσιάστηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
  • «Η κυρία τσαγερό» παρουσιάστηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου 2023 παρουσιάσθηκε το βιβλίο της κ. Όλγας Κουτμηρίδου-Μεταξά «Η κυρία τσαγερό», στο ΠΠΚ της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. 

Τη συγγραφέα καλωσόρισε στη λέσχη ο πρόεδρος κ. Καπουρτίδης Χαράλαμπος και το βιογραφικό της παρουσίασε ο Α΄ αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Τουμπουλίδης

Η κυρία Τσαγερό μέσα από τα την πένα της συγγραφέως συμμετέχει σε διάφορες περιπέτειες και  ανακαλύπτει τις σημαντικές αξίες της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης. Μαζί με την παρέα της, την κυρία Γαλατιέρα, την κυρία Φουφού και τον μικρό Τσαγεράκο, συναντάει το αναπάντεχο και διδάσκεται την ομορφιά της ζωής.

 Μέσα στα παιδικά μάτια οι ιστορίες της κυρίας Τσαγερό ζωντανεύουν τη φαντασία των παιδιών καθώς το  βιβλίο  που παρουσίασε  η ίδια η  συγγραφέας καλύπτει σχεδόν όλες της δραστηριότητες της ζωής στο χωριό.

  Όσοι  παρευρέθηκαν απόλαυσαν το σχετικό κινηματογραφικό βίντεο που μας ξενάγησε στο περιεχόμενο του βιβλίου ενώ άκουσαν μια ιστοριούλα του σχετικού βιβλίου από τη συγγραφέα και στη συνέχεια συνομίλησαν  μαζί  της, υπέγραψε τα βιβλία που αγόρασαν  και  επέλυσαν   κάθε  απορία  τους.

Ευχόμαστε  στην κ. Κουτμηρίδου καλοτάξιδο το βιβλίο της  και πάντα επιτυχίες ενώ περιμένουμε και το καινούριο της βιβλίο που από ότι ακούσαμε δεν θα αργήσει να κυκλοφορήσει. 

 

Με τιμή, για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                  Η Γ. Γραμματέας

Χαράλαμπος Καπουρτίδης             Ευαγγελία Τογκουσίδου  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής