breaking news Νέο

Διαδικτυακή ημερίδα του ΣΚ Βέροιας σε συνεργασία με το ΚΕΔΑΣΥ Ημαθίας

Διαδικτυακή ημερίδα του ΣΚ Βέροιας σε συνεργασία με το ΚΕΔΑΣΥ Ημαθίας

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα "Μορφές Έμφυλης Βίας και Τρόποι Παρέμβασης" πραγματοποίησε την Παρασκευή 3 Μαρτίου, κατόπιν πρόσκλησης, το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ημαθίας.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν το προσωπικό του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ημαθίας και οι Ψυχολόγοι και οι Κοινωνικοί Λειτουργοί των 11 ΣΔΕΥ του Ν. Ημαθίας. Στόχος ήταν η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των φορέων, καθώς και η ενημέρωση για τις μορφές της έμφυλης βίας, τους τρόπους προστασίας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής, νομικής στήριξης και εργασιακής συμβουλευτικής στην τοπική κοινωνία. Επίσης, παρουσιάστηκε η βιωματική παρέμβαση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ημαθίας: «Η έμφυλη βία στο σχολικό περιβάλλον» (Α’ Γυμνασίου) και «Η έμφυλη βία στις συντροφικές σχέσεις» (Α’ Λυκείου).

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014 -2020). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής