breaking news Νέο

Ευχαριστήριο στο 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο

Ευχαριστήριο στο 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους Βαθμοφόρους και τα μέλη του Προσκοπικού Δικτύου του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας για την πολύτιμη συνδρομή τους στη συνέχιση της κοινωνικής δράσης του Δήμου μας, που αφορά στη δωρεά ειδών βασικής διατροφής και φαρμάκων από μέρους τους, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό  Φαρμακείο. Τους ευχαριστούμε επίσης για την  προθυμία και την ευγένειά τους με την οποία συνέβαλαν στην άριστη συνεργασία μας που πραγματοποιήθηκε  στις 7 Μαρτίου 2023 στο χώρο  μας για την παράδοση των προϊόντων.

Η ιδιωτική πρωτοβουλία εν γένει, με τη συμμετοχή σε δράσεις με κοινωνικό περιεχόμενο και παράλληλα η στήριξη του Δήμου μας, αποτελεί για εμάς τεράστια βοήθεια για την επίτευξη των στόχων μας, με άμεσο θετικό αντίκτυπο σε αναξιοπαθούντες συνδημότες μας που έχουν την ανάγκη όλων μας.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας στο μέλλον , προκειμένου από κοινού να στηρίξουμε και να ανακουφίσουμε συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν κάποια δύσκολη κατάσταση.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βέροιας λειτουργούν στο πλαίσιο της πράξης  «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Στοιχεία Επικοινωνίας - Κοινωνικό Παντοπωλείο:

Τηλέφωνα: 2331353824 & 2331353811

E-mail: koinoniko.pantopoleio@veria.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας -  Κοινωνικό Φαρμακείο:

Τηλέφωνο: 2331353822

E-mail: koinoniko.farmakeio@veria.gr

Σταδίου 51 (κτίριο παλαιών σφαγείων), Βέροια

 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής

 Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού

Γεωργία Μπατσαρά


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής