breaking news Νέο

Η ΒΕΡΟΙΑ έχασε από τον Άρη με γκολ που δέχθηκε στο 88’ από τα 11 βήματα

Η ΒΕΡΟΙΑ έχασε από τον Άρη με γκολ που δέχθηκε στο 88’ από τα 11 βήματα

Με ένα γκολ που δέχθηκε δυο λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο από τα 11 βήματα η ΒΕΡΟΙΑ έχασε χθες στο Δημοτικό Στάδιο από τον Αρη με 0-1 παραμένοντας ετσι κοντά στην Ζώνη του υποβιβασμού.

Μία ήττα που ναι μεν λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη όμως με τον τρόπο που ήρθε δημιούργησε πολλές συζητήσεις και ερωτηματικά.

Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Ο Αρης ήταν καλύτερος σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και δικαιούτο τη νίκη.

Από την στιγμή όμως που οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και στο 71’ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καντιμοίρη με απευθείας κόκκινη όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι βάδιζε προς το 0-0.

Τι συνέβη και ήρθε αυτό το 0-1 υπερ του Άρη;

Μια άψογα στημένη και με αψεγάδιαστη αμυντική συμπεριφορά ομάδα ξαφνικά μετά το 80’ παρουσίασε ένα τεράστιο κενό στην αριστερή της πλευρά με αποτέλεσμα μέσα σε οκτώ λεπτά οι φιλοξενούμενοι να βγουν με τον ίδιο τρόπο - με μακρινές μπαλιές από το κέντρο του γηπέδου - και από την ίδια πλευρά - αριστερή της ΒΕΡΟΙΑΣ - τρεις φορες τετ - α - τετ. Και ενώ οι απλοί φίλαθλοι το έβλεπαν και το σχολίαζαν στην κερκίδα το πρόβλημα παρέμεινε μέχρι την στιγμή που ήρθε το γκολ που αυτομάτως τα διόρθωσε όλα.

Βέβαια στην διαμόρφωση του 0-1 συμβολή έχει και ο Ξανθιώτης διαιτητής Κιοτζένης που ενω ηταν άψογος μέχρι την δίκαιη αποβολή του Καντιμοίρη στα τελευταία 15 λεπτά άλλαξε τακτική και με συνεχή ανύπαρκτα τα περισσότερα φαουλ έξω από την περιοχή της Βέροιας δημιουργούσε πρόβλημα στους γηπεδούχους.

Στο παιχνίδι ο Άρης μέχρι την αποβολή του Καντιμοίρη έπαιζε στο μισό γήπεδο την Βέροιοα, όμως δεν είχε καταφέρει να αξιοποιήσει μέχρι το 88’ τις ευκαιρίες που δημιουργούσε ενω σε δύο περιπτώσεις για λογαριασμό του τερματοφύλακα της Βέροιας Γιαγκιόζη που πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις απέκρουσαν τα δοκάρια του. Στο 16’ με τον Παυλίδη που σούταρε μέσα απο την αντίπαλη περιοχή με την μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι και στο 84’ σε κεφαλιά του Δεληζήση.

Από την δική της πλευρά η ΒΕΡΟΙΑ μέχρι το 71’ δεν είχε απειλήσει σοβαρά την εστία του Καντιμοίρη. Στο χρονικό σημείο αυτό όμως είχε μια διπλή ευκαιρία με τον Μπαστιάνο. Συγκεκριμένα ο παίκτης της Βέροιας πιο γρήγορος από τους αμυντικούς του Άρη έφυγε μόνος του στα καρέ των φιλοξενουμένων με τον Καντιμοίρη να πραγματοποιεί έξοδο τον επιθετικό της Βέροιας να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα του Αρη να πέφτει και να αποκρούει με τα χέρια εκτός περιοχής. Η μπάλα επέστρεψε στον Μπαστιάνο που έκανε το χλιαρό πλασέ στην κενή εστία του Άρη. Ομως πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος πρόλαβε και την απομάκρυνε ο Σόουζα, με τον διαιτητή να γυρίζει την φάση πισω να δείχνει την κόκκινη στον Καντιμοίρη επειδή απεσόβησε σίγουρο γκολ με αντικανονικό τρόπο (απέκρουσε με το χέρι εκτός περιοχής) και να καταλογίζει φαουλ υπερ της Βέροιας.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα όπως ήδη αναφέραμε σημειώθηκε από τα 11 βήματα με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι σε χέρι του Δαμιανάκη σε τάγκλιν που επιχείρησε πάνω στον Κάσσο. Στην φάση αυτή ο παίκτης της Βέροιας δέχθηκε και την κίτρινη κάρτα που ηταν η δεύτερη και αποβλήθηκε.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Διαμαντόπουλος για να αποκρούσει ο Γιαγκιόζης που ηταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα δίχως ομως να κινηθεί προς την μπάλα κανείς παίκτης της Βέροιας ενω από την άλλη τρεις ποδοσφαιριστές του Αρη βρέθηκαν απέναντι από κενη εστία του Γιαγκιόζη (που ήταν πεσμένος στο έδαφος με τον Πασσά να την σπρώχνει στα δίχτυα).

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Αψογος μέχρι το 70’ ο Ξανθιώτης διαιτητής ξαφνικά άλλαξε τακτική και έσπρωχνε την ομάδα του Αρη στην περιοχή του Γιαγκιόζη ενω στα τελευταία 15 λεπτά έδωσε περισσότερα από 8 φαουλ έξω απο την περιοχή της Βέροιας από τα οποία τα περισσότερα ανύπαρκτα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Γιαμόα, Λιταινας, Δόρης, Μπαστιάνος, Ρουνεϊ, Μεξής (63’ Ζυγκερίδης).

ΑΡΗΣ: Καντιμοίρης, Σοουζα, Δεληζήσης, Μουρίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν (60’ Ντούνης), Παυλίδης (69’ Πασσάς), Διαμαντοπουλος, Κάσσος, Τζανακάκης, Μπουρμπος (71’ Αναγνωστόπουλος).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Απόλλων Πόντου – ΑΟΧ Κισσαμικός  0-1

Αιγινιακός – Τρίκαλα  0-0

Παναιγιάλειος – Απόλλων Λάρισας  0-1

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα  2-1

ΟΦΗ – ΑΕ Καραϊσκάκης  (1/2 15.00)

Πανσερραϊκός – Εργοτέλης  0-1

Δόξα Δράμας – Αχαρναϊκός  3-0 α.α.

ΑΕ Σπάρτη – Παναχαϊκή  0-0

Βέροια – Άρης  0-1

 

Βαθμολογία

1 Άρης            36

2 Παναχαϊκή  33

3 ΟΦΗ            27

4 ΑΟΚ Κισσαμικός    24

5 Τρίκαλα      24

6 ΑΕ Σπάρτη  22

7 Δόξα Δράμας          21

8 Αναγέννηση Καρδίτσας    21

9 Απόλλων Λάρισας 19

10 Απόλλων Πόντου            18

11 ΑΕ Καραϊσκάκης  18

12 Αιγινιακός            15

13 Βέροια      14

14 Εργοτέλης            13

15 Καλλιθέα  12

16 Πανσερραϊκός      12

17 Παναιγιάλειος      10

18 Αχαρναϊκός          -51


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής