breaking news Νέο

Δικαστήριο η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Δικαστήριο η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

«Μάχη» στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας για τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και για το αν ρυπαίνει την Τάφρο '66, το μοναδικό θέμα που απασχόλησε το Δ.Σ. το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαρτίου.

Από τη μια πλευρά είχαμε τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, που διατηρούν τις αμφιβολίες τους για τη μέθοδο διαχείρισης και κατά πόσο λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά και από την άλλη τον εργολάβο διαχείρισης του Βιολογικού και τη διοίκηση της ΔΕΥΑΒ, που δέχθηκαν «βροχή» ερωτήσεων και ήταν αδύνατο να απαντηθούν όλες, να ισχυρίζονται ότι δουλεύει «ρολόι», πέρα από την ατυχή στιγμή, όπου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μια δυσλειτουργία ….θόλωσε τα νερά.

Οι 15 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τελικά δεν …φάνηκε να πείσθηκαν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θέλουμε βιολογικό καθαρισμό, αλλά όχι έτσι!, ενώ στη λογική της παραπλάνησης και της μη κατανόησης, κινήθηκαν οι απαντήσεις Διοίκησης και εργολάβου.

Η αίθουσα του Συμβουλίου έμοιαζε με αίθουσα δικαστηρίου, καθώς οι δύο πλευρές εξέθεταν τις απόψεις τους, με εντάσεις και «μπηχτές», με το πινκ πονκ των ερωταπαντήσεων να διαρκεί σχεδόν 4,5 ώρες!! και δικαίως τον πρόεδρο του Δ.Σ. Άρη Λαζαρίδη να σημειώνει πως η διαδικασία μοιάζει με δικαστήριο, παρά με συνεδρίαση!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής