breaking news Νέο

Παρουσιάστηκε στη Βέροια η ποιητική συλλογή «Ο θυρωρός των ημερών» της Ευτυχίας- Αλεξάνδρας Λουκίδου

  • Παρουσιάστηκε στη Βέροια η ποιητική συλλογή «Ο θυρωρός των ημερών» της Ευτυχίας- Αλεξάνδρας Λουκίδου
  • Παρουσιάστηκε στη Βέροια η ποιητική συλλογή «Ο θυρωρός των ημερών» της Ευτυχίας- Αλεξάνδρας Λουκίδου

Η νέα ποιητική συλλογή της Ευτυχίας-Αλεξάνδρας Λουκίδου με τίτλο «Ο θυρωρός των ημερών» (Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ) παρουσιάστηκε στη Βέροια το απόγευμα της Παρασκευής 10/3, στο Φουαγιέ της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Ιωάννα Σοφρόνωφ – Ταμπάκη και Γιάννης Τσαναξίδης.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Δημοτική βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου» της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Ημαθίας και το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε μετά από ενός λεπτού σιγή μετά από πρόταση της υπεύθυνης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, Βούλας Κοτσάλου, η οποία παρουσίασε το βιογραφικό και συγγραφικό έργο της ποιήτριας.

Για το βιβλίο μίλησαν ο φιλόλογος Παντελής Τσαλουχίδης, η φιλόλογος Δρ. Παιδαγωγικής Παν/μίου Δ. Μακεδονίας, Δέσποινα Γκαρανάτσιου, ο συγγραφέας- μουσικός Κώστας Κουτρουμπάκη (στο τέλος έπαιξε κομμάτια με τη κιθάρα του) και η ίδια η ποιήτρια, που εκτός από αναφορές στην ποιητική της συλλογή, στάθηκε και σε γενικότερα ζητήματα για την Ποίηση, ενώ απήγγειλε και αρκετά ποιήματα της συλλογής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής