breaking news Νέο

Β’ Στάση των Χαιρετισμών στην Προσφυγομάνα Παναγιά του Πόντου

  • Β’ Στάση των Χαιρετισμών στην Προσφυγομάνα Παναγιά του Πόντου
  • Β’ Στάση των Χαιρετισμών στην Προσφυγομάνα Παναγιά του Πόντου

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στη Β’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου και κήρυξε το θείο λόγο στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο όρος Βέρμιο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων έψαλε τη Β’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ενώπιον της θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της «Κυράς» του Πόντου, της Παναγίας της Σουμελλιώτισας και ευχήθηκε η Μητέρα του Κυρίου μας να έχει ως στοργική μητέρα στη μέριμνα της τα παιδιά, που τόσο πρόωρα στερήθηκαν τη μητρική αγκαλιά, αλλά και εκείνα που έμειναν τόσο άδικα χωρίς το τρυφερό χάδι της μητέρας τους εξαιτίας του πρόσφατου τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Στην Ιερά Ακολουθία έψαλαν μαζί με τους Ιεροψάλτες του Ιερού Προσκυνήματος, μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Δράμας υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου κ. Νικολάου Στεφανάκη και του κ. Κωνσταντίνου Παυλίδη, ενώ τους νέους συνόδευσαν οι καθηγητές κ. Λεω­νί­δας Μαρκόπουλος και κ. Ελέ­νη Ερίκη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής