breaking news Νέο

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Ο αγωνιστικός σχεδιασμός μέσα στο 2023

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Ο αγωνιστικός σχεδιασμός μέσα στο 2023

Η πρόσφατη εθνική τραγωδία στα Τέμπη και ο ανείπωτος πόνος για τις 57 ψυχές που χάθηκαν και άλλες τόσες που αγνοοούνται, ρίχνει βαρειά την σκιά της στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να μένουν εκτος προγραμματισμού αθλητικές δραστηριότητες και ποικίλες άλλες εκδηλώσεις.

Που υπό άλλες συνθήκες, βέβαια, θα έπαιρναν σειρά να πραγματοποιηθούν και να προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση στην γκρίζα καθημερινότητα που ζούμε.

Ωστόσο, μέσα σ' αυτό το σκηνικό θλίψης και πόνου, δεν παύουν να ξεπροβάλλουν δειλά - δειλά και κάποιες σκέψεις γύρω από την διεκπαιραίωση αγωνιστικών υποχρεώσεων συλλόγων.

Μεταξύ αυτών και του συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, οι οποίες και εντάσσονται στον γενικότερο σχεδιασμό εντός του τρέχοντος έτους.

• Πρώτη προτεραιότητα ο φιλικός αγώνας με την αντίστοιχη ομάδα των παλαιμάχων της ΑΕ Λάρισας, που - σύμφωνα με τον πρόεδρο των "κυανέρυθρων" της Βέροιας Τάκη Παπατζίκο - προγραμματίζεται να δοθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου (αμέσως μετά δηλαδή την Κυριακή του Θωμά).

«Πιστεύω πως είναι η κατάλληλη ημερομηνία για να δοθεί αυτό το φιλικό, το οποίο και εκκρεμεί εδώ και καιρό οπότε και μέσα από τις συνεχείς επαφές που έχουμε με τους Παραφέστα και Σελιώνη των "βυσσινί" να καταλήξουμε τελικα στην εν λόγω ημερομηνία» επεσήμανε ο "Πασαρέλα" στην "ΗΜΕΡΗΣΙΑ", ενω ο ίδιος κατόπιν αναφέρθηκε και σ' άλλα δυο φιλικά ματς που θα πρέπει να δοθούν. "Ένα αυτό με τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της Κορίνθου επί Πελοποννησιακού εδάφους.

Θα είναι η ανταπόδοση απο μέρους τους του φιλικού παιχνιδιού που είχε δοθεί στη Βέροια μέσα στο 2019, έπειτα από έντονη επιθυμία του Σάκη Περαχωρίτη, η καρδιά του οποίου κυριολεκτικά έμεινε στη Βέροια, έχοντας να θυμαται τα πολύ όμορφα χρόνια παρουσίας του στη "Βασίλισσα του Βορρά" στις αρχές της δεκαετίας του '80 και με προτροπή να έρθει στη Βέροια τότε του αείμνηστου προέδρου Παναγιώτη Λεκκα, Κορίνθιος γαρ στην καταγωγή ο τελευταίος και γαμπρός στον τοπο μας με επιχειρηματική δραστηριότητα. Το άλλο φιλικό που θέλουμε να δώσουμε είναι αυτό με την Καβάλα, το οποίο θα είναι και η ανταπόδοση μας εδώ στη Βέροια, όπου γίνονται επαφές με την παλιά δόξα των "κυανολεύκων" Χ"αποστολίδη".

 

Προσπάθεια για παρουσία κι άλλων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στα φιλικά ματς

• Ακόμα, καταβάλλονται προσπάθειες από πλευράς διοίκησης των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας, όπως το παρών στις φιλικές αναμετρήσεις που δίνει η ομάδα να υπαρχει και η παρουσία των Βεργώνη, Χατζηαντωνίου, Κατσαβού και Καρασαββίδη Δ., ενω δεν παύει να υπάρχει και η τηλεφωνική επικοινωνία με τους Ρυμικη και Μπόντζο, που στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα της Βέροιας και ενδιαφέρονται να μαθαίνουν νέα τόσο της τωρινής ομάδας όσο και από παικτες με τους οποίους υπήρξαν συμπαίκτες και έγραψαν την δική τους ιστορία στην "Βασίλισσα του Βορρά".

 

Ρεπορτάζ: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής