breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Χέρι - χέρι Αγία Μαρίνα και Τρίκαλα

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Χέρι - χέρι Αγία Μαρίνα και Τρίκαλα

Με τους δυο πρωτοπόρους και βασικούς διεκδικητές του φετινού τίτλου να προχωράνε με νικη και τον βαθμολογικό πίνακα να μένει αναλλοίωτος πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η 2η αγωνιστική της διαδικασίας των πλεϊ οφ.

Η Αγία Μαρίνα συγκεκριμένα αφου προηγήθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο του παιχνιδιού με 2-0 νίκησε τελικά την Αλεξάνδρεια με 3-1 και διατήρησε την διαφορά του ενος βαθμού από τα Τρίκαλα που την ίδια ώρα επίσης εύκολα κέρδισαν το Μακροχώρι με 3-0.

Στα πλεϊ αουτ η Νάουσα με απόδοση βγαλμένη από τα παλιά νίκησε με 6-0 στην έδρα της τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και σε συνδυασμό με την ήττα των Λευκαδίων στο γήπεδό τους από την Μελίκη με 8-0 ξέφυγε από την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό στους 8 βαθμούς εξασφαλίζοντας κατά ενα μεγάλο ποσοστό από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία.

Στο άλλο παιχνιδι των πλεϊ αουτ η Β' ομάδα της Βέροιας συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία που ξεκίνησε πριν ένα περίπου μήνα νίκησε εκτός έδρας με γκολ (αυτογκολ) που πέτυχε στο 84'.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-1: Με δυο γκολ του Αργυρόπουλου και ένα του Σαμιώτη η Αγία Μαρίνα νίκησε στο γήπεδο του Διαβατού την Αλεξάνδρεια με 3-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Σαμιώτης με κοντινό πλασέ και στο 9' ο Αργυρόπουλος με απευθείας κτύπημα φαουλ έκανε το 2-0. Στο 19' ο Κώστας Πιπιλιάρης με ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 2-1 ξαναβάζοντας την Αλεξάνδρεια στο παιχνίδι όμως στο 39' ο Αργυρόπουλος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Κρεστ στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων και από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Γκόγκος - Μητρόπουλος).

 

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-0: Το Μακροχώρι πλησίασε πρώτο στο γκολ με τον Φιλιππίδη, το σουτ του οποίου στο 14' βρήκε το δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων Μένιου, όμως η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 28' με τον Γ. Κίτσα. Ο ίδιος παίκτης στο 57' με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 στο 70' ο Αβραμόπουλος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Θεοδωρόπουλος (Ευαγγέλου - Δημητρίου).

 

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΜΕΛΙΚΗ 0-8: Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πέντε στην επανάληψη η Μελίκη κέρδισε εκτός έδρα με 8-0 τα Λευκάδια και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση των πλεϊ αουτ.

Τρια γκολ για λογαριασμό της νικήτριας πέτυχε ο Κοντογιάννης (3', 21' και 85') και από ένα οι Παρσόπουλος (13'), Λίπε (50'), Μπουκουβάλας (59'), Χολέβας (66') και Ασλανίδης (82').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Σαμαράς - Χαλατζιούκας).

 

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 0-1: Με αυτογκολ που σημειώθηκε εξι λεπτά πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ο ΝΠΣ Βέροια νίκησε εκτός έδρας τον Κοπανό, συνεχίζοντας έτσι την νικηφόρα πορεία του που συνέχισε πριν ένα περίπου μήνα.

Στο 84' συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κορνερ και με την εκτέλεση του οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απομακρύνουν την μπάλα η οποία όμως βρήκε το κεφάλι του Κότσαλη και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ Νησελίτης (Γκόγκας - Παπαντώνης).

 

ΝΑΟΥΣΑ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6-0: Μια Νάουσα που θύμιζε τις παλιές καλές εποχές κέρδισε, ύστερα από έξοχη εμφάνιση με 6-0 τον Αγιο Γεώργιο και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σκορερ της μεγάλης και πολύτιμης νίκης της Νάουσας οι Παντζαρίδης (6'), Παπαγεωργόπουλος (32'), Ντέλλας (62' και 68'), Γιαμαλίδης (80') και Σερασκέρης (87').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Μπέκας - Γιατζιτζόγλου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής