breaking news Νέο

Με 45 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Με 45 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, με 45 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

ΘΕΜΑ

1ο :

Έγκριση  ή μη της υπ’ αριθ. 5/2018 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δ.Βέροιας για μείωση της μηνιαίας αποζημίωσης θέσεων στάθμευσης στον υπόγειο χώρο του Χώρου Τεχνών

ΘΕΜΑ

2ο :

Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 576/2016 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση μέλους του Δ/κού Συμβουλίου του Ν.Π. με την επωνυμία «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός ‘Θεανώ Ζωγιοπούλου’»

ΘΕΜΑ

3ο :

Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 3/2018 απόφασης Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (Κ.Ε.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Δήμου Βέροιας», περί τροποποίησης του Κανονισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών

ΘΕΜΑ

4ο :

Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας σύναψης σύμβασης του Δ.Βέροιας με ιδιώτες, για την απομάκρυνση ανεπιθύμητης βλάστησης στα διοικητικά όρια του Δήμου.

ΘΕΜΑ

5ο :

Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας σύναψης σύμβασης του Δ.Βέροιας με ιδιώτες, για την καθαριότητα του χώρου του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Βέροιας

ΘΕΜΑ

6ο :

Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (1η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δ.Βέροιας, έτους 2018.

ΘΕΜΑ

7ο :

Έγκριση ή μη Α) τροποποίησης της υπ’ αριθ. 3/2017 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης α) υπογραφής σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account), β) εξουσιοδότησης του Δημάρχου και γ) ορισμού του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ως χειριστή και μεσεγγυούχου και Β) εξουσιοδότησης του Δημάρχου.

ΘΕΜΑ

8ο:

Έγκριση ή μη α) υλοποίησης προγράμματος χωριστής συλλογής μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης-υπόδησης και λοιπών υφασμάτινων υλικών στον Δήμο Βέροιας και β) εξουσιοδότησης του Δημάρχου.

ΘΕΜΑ

9ο:

Έγκριση ή μη α) συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών-Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας, β) παραχώρησης της χρήσης δημοτικών χώρων, γ) προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δ) δαπάνης, ε) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και στ) διάθεσης της πίστωσης.

ΘΕΜΑ

10ο :

Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 108/2016 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης δημιουργίας Κέντρου Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) και ένταξής του στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας

ΘΕΜΑ

11ο :

Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια στεφανιών καταθέσεων για τις ανάγκες των εθνικών και τοπικών επετείων του Δήμου Βέροιας για το έτος 2018.

ΘΕΜΑ

12ο :

Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με τον Λαογραφικό Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων και τον Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου.

ΘΕΜΑ

13ο :

Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με τον Λαογραφικό Σύλλογο Βλάχων Βέροιας.

ΘΕΜΑ

14ο:

Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης του υπ’ αριθ. 580 αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Βεργίνας στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βέροιας

ΘΕΜΑ

15ο :

Έγκριση ή μη α) δράσεων τουριστικής προβολής του Δ.Βέροιας, β) δαπάνης και γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.

ΘΕΜΑ

16ο :

Έγκριση ή μη ισολογισμού και απολογισμού του κληροδοτήματος Τσαρούχη, έτους 2017

ΘΕΜΑ

17ο :

Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Συκιάς

ΘΕΜΑ

18ο :

Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Παλατιτσίων

ΘΕΜΑ

19ο :

Έγκριση ή μη α) υλοποίησης προγραμμάτων εθελοντικών στειρώσεων και β) εξουσιοδότησης του Δημάρχου

ΘΕΜΑ

20ο :

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή για την εκτίμηση της εν ζωή αξίας ζώων

ΘΕΜΑ

21ο :

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην πρωτοβάθμια επιτροπή αμπελοοινικών θεμάτων

ΘΕΜΑ

22ο :

Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους στην επιτροπή καταλληλότητας, επιλογής και εκτίμησης της αξίας οικοπέδου για την ανέγερση διδακτηρίου, επιλογής οικοπέδου μετά κτιρίου κατάλληλου να χαρακτηριστεί ως διδακτήριο.

ΘΕΜΑ

23ο :

Ορισμός μελών και συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Προμηθειών και Υπηρεσιών της Δ/νσης Περιβάλλοντος- Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας

ΘΕΜΑ

24ο :

Προσδιορισμός ποσότητας, τιμής και δικαιολογητικών διάθεσης καυσοξύλων για ατομικές ανάγκες των κατοίκων των Τ.Κ. Καστανιάς, Πολυδένδρου και Τριποτάμου για το έτος 2018.

ΘΕΜΑ

25ο :

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ενδοδημοτικής οδοποιίας Δ.Ε. Βέροιας (2017)»

ΘΕΜΑ

26ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Μακεδονίδος»

ΘΕΜΑ

27ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δημοτικής Ενότητας Βεργίνας (2015)»

ΘΕΜΑ

28ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του 4ου τμήματος της υπηρεσίας «Γεωχωρική αποτύπωση δικτύου οδικού και αστικού φωτισμού Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

29ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Μεταφορά ογκωδών αντικειμένων και αποβλήτων εκσκαφών κατασκευών και κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.)»

ΘΕΜΑ

30ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Διάθεση ογκωδών αντικειμένων και Α.Ε.Κ.Κ.»

ΘΕΜΑ

31ο :

Έγκριση ή μη α) επικαιροποιημένου προϋπολογισμού και β) πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Βέροιας (2016)»

ΘΕΜΑ

32ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση δικτύων άρδευσης Δ.Ε. Βεργίνας».

ΘΕΜΑ

33ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση δικτύων άρδευσης Δ.Ε. Βεργίνας».

ΘΕΜΑ

34ο :

Έγκριση ή μη 2ου Α.Π.Ε. και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Αγροτική οδοποιία Ριζωμάτων».

ΘΕΜΑ

35ο :

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Βέροιας»

ΘΕΜΑ

36ο :

Επί αιτήματος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας για την παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστου χώρου για δημιουργία εργοταξίου στο Ο.Τ. 70α.

ΘΕΜΑ

37ο :

Απόδοση λογ/σμού Δημάρχου για εργασίες και προμήθειες από 1/11/2017 ως 31/12/2017.

ΘΕΜΑ

38ο :

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της εταιρίας «ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε.» από χρηματικούς καταλόγους του Δ.Βέροιας

ΘΕΜΑ

39ο :

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωμένων οφειλών της Κατσιλίδου Κωνσταντίνας από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.

ΘΕΜΑ

40ο :

Έγκριση ή μη α) επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στην Ελισάβετ Διβράμη, β) δαπάνης, γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και δ) διάθεσης της πίστωσης.

ΘΕΜΑ

41ο :

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων προστίμων Κ.Ο.Κ του Γ.Μαραντίδη από βεβαιωτικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.

ΘΕΜΑ

42ο :

Έγκριση ή μη α) έκτακτης μετακίνησης, β) εξόδων μετάβασης Δημάρχου και αντιδημάρχου τουρισμού σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και δ) ψήφισης της πίστωσης.

ΘΕΜΑ

43ο :

Έγκριση ή μη α) παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων κηδείας οικονομικά αδύναμου δημότη, β) δαπάνης, γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και δ) ψήφισης της πίστωσης

ΘΕΜΑ

44ο :

Επί αιτήματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δ.Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Ελιάς

ΘΕΜΑ

45ο :

Επί αιτήματος του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ.

 

                                                                                  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                     ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής