breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά ο Κυριάκος δεν είναι μόνο γκαντέμης για τους Έλληνες, αλλά και για τον εαυτό του.

Του είχε μεν πει η συγχωρεμένη η Μαρίκα, να μην κοιτάζεται στον καθρέφτη και ματιάζεται, αλλά τώρα με τις σέλφις, την πάτησε.

Γιατί αν δεν βλέπει είδωλο στον καθρέφτη, όταν του κάνει αποτρίχωση με κερί στις τρίχες του στέρνου η Μαρέβα, στις αυτοφωτογραφίσεις βλέπει τη φάτσα του και την πάτησε.

Και από επόμενος πρωθυπουργός, πήρε μετάθεση στο μεθοριακό σταθμό της Καλαμιάς, στα σύνορα με τη Βουλγαρία.

Και εκεί τον ακολούθησε ως γεωπόνος της περιοχής ο...Αλέξης, που επί επτά χρόνια, 1974-81,είχε καψούρα με τη Γαρουφαλιά, αλλά δεν την έπαιρνε, γιατί ήταν αρραβωνιασμένος με άλλη.

Ας όψεται η ρημάδα η ΑΛΛΑΓΗ, που το 1981 μας έκοψε το σίριαλ, παντρεύοντας τον Αλέξη με τη Γαρουφαλιά, με κουμπάρο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, καλή του ώρα.

Και έζησε ο Άκης καλά και όλοι μας χειρότερα.

Διότι, όσο να είναι, έχουμε ένα απωθημένο, αφού δεν φορέσαμε σαγιονάρα Hermes των 600 ευρώ, όπως αυτές που έπαιρνε στον Άκη η Βίκυ η Σταμάτη.

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια πάλι. Συνένωση χερ Εμφιετζόγλου με Μπογδάνο. Δεν μπορεί να πεις. Μεγάλο ούφο ο Κωνσταντίνος. Να αφήσει τη νταρντανογυναίκα την Αφροδιτάρα μας, που ξυρίζει μασχάλες δυο φορές τη μέρα, για τον κυρ Πρόδρομο;

Δεν τον κόβει ότι το κοινό γουστάρει Λατινοπούλου; Αν πάει στην Ινδονησία η Αφροδίτη και μπει στο survivor, το έχει στο τσεπάκι του μαγιό της το έπαθλο.

Βέβαια 100 χήνες δεν χωράνε στο μαγιό, αλλά υπάρχει και η λύση του τσεκ από τον Αντζούν.

Εμείς πάντως δυναμικά στηρίζουμε Λατινοπούλου. Πιστοί στο δρόμο που χάραξε μια άλλη Αφροδίτη. Η Αλ Σαλέχ, άντε ωρά μανάρ μ.


Μητσοτάκης-τρίχες-εμβο΄λιο
Μητσοτάκης-σταθμάρχης
Τσοχατζόπουλος-Σταμάτη
Εμφιετζόγλου-Μπογδάνος
Λατινοπούλου
Αλ Σαλέχ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής