breaking news Νέο

Απάντηση Δημάρχου Βέροιας σε Π. Παυλίδη και Μ. Χαλκίδη για βιολογικό καθαρισμό και σκουπίδια

Απάντηση Δημάρχου Βέροιας σε Π. Παυλίδη και Μ. Χαλκίδη για βιολογικό καθαρισμό και σκουπίδια

Με σκοπό να διευκρινίσουμε την πολιτική μας θέση απέναντι στο θέμα του Βιολογικού, κύριε Παυλίδη σας θυμίζουμε ότι από την υπογραφή της νέας σύμβασης (Αύγουστος 2019) και ως το τέλος του ‘22, ο Βιολογικός δεν παρουσίασε προβλήματα στη λειτουργία και βέβαια «γλύτωσε» τη ΔΕΥΑΒ από τουλάχιστον 500.000,00 € κατ’ έτος, χωρίς  να συμπεριλαμβάνεται και το κόστος του ρεύματος. Για να αποφευχθούν τυχόν ασάφειες, η δυσλειτουργία του Βιολογικού θα αντιμετωπιστεί από την έρευνα και τις αιτίες που την προκάλεσαν, με τις ενέργειες του εξειδικευμένου προσωπικού.

Κύριε Παυλίδη, ζητάτε την καθαίρεση ενός πολιτικού προσώπου, επικεφαλής της ΔΕΥΑΒ, ο οποίος κατάφερε να εξοικονομήσει σχεδόν 2.000.000,00 € από την, μέχρι πρότινος, ορθή και χωρίς προβλήματα λειτουργία του Βιολογικού.

Εσείς, που διακριθήκατε πολιτικά στα «μαϊμού 5 επί 5 γήπεδα» και στις «διπλές πληρωμές» πετρελαίου θέρμανσης για συγκεκριμένο παιδικό σταθμό! Είναι ντροπή και θράσος αυτό που εκφράζετε.

Στο τέλος αυτής της επιστολής, να μας επιτρέψετε κ. Χαλκίδη (παρ’ ότι σοφότερος από εμάς πολιτικά) μια συμβουλή: Κύριε Χαλκίδη, μην ασχολείστε με «σκουπίδια». Έχουμε πολύ δρόμο ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης…


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής