breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

«Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ κι οι καλοί της μαθητές δεν κουράζονται ποτέ» μας θύμισε η ανακοίνωση της....ΕΥΠ για τη Ρωσίδα κατάσκοπο, που δρούσε στην Ελλάδα.

Μεγάλη επιτυχία μιλάμε, από την πρώην κρατική μας υπηρεσία πληροφοριών.

Αντίστοιχη με τους πρωτοχρονιάτικους χορούς, που διοργανώνουν ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ (o ΣΥΡΙΖΑ εθεωρείτο ως ακραία κομμουνιστική οργάνωσις).

Η αποκάλυψη ότι η Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα υπήρξε Ρωσίς κατάσκοπος εις τας Αθήνας, με το όνομα Μαρία Τσάλλα, μέχρι και την Άγκαθα Κρίστι μπορεί να αναστήσει.

Και έτσι μας την έκατσαν στο σβέρκο αι αναρχοκομμουνισταί της FSB, που ξέμειναν από την εποχή που οι Αμερικανοί ήταν έτοιμοι να καθαρίσουν τον Καραμανλή, γιατί είχε υπογράψει τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και χαλούσε την πιάτσα.

Για αυτό και τον έστειλαν αδιάβαστο το 2009 τον κυρ Κώστα και έμεινε στη Ραφήνα να παίζει play station και να κάνει εκδρομές για κοκορέτσια και σπληνάντερα στα κορφοβούνια της Πίνδου και των Αγράφων.

Το Βασιλάκη τον Γουίλιαμ (Basil William) δεν τον θυμούνται οι της ΚΥΠ; Τι έγινε, τον βρήκαν ποτέ;

Mήπως τους λέει κάτι το σχέδιο «Πυθία»; Μπαααααα.

Βρήκαν τώρα την Ιρίνα και θέλουν να μας βάλουν και πάλι στη «σωστή πλευρά της ιστορίας». Τι λέτε μωρεεεεεε.

Καλό το ξεκάρφωμα Κυριάκο, από την τραγωδία των Τεμπών και το πατατράκ της Νου Δου, αλλά το αφήγημα της κακής Ρωσίας και των καλών ΗΠΑ δεν πουλάει πια.

Εκτός αν στη σωστή πλευρά της ιστορίας βάζει την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974, την οποία βοήθησαν απροκάλυπτα οι Αμερικανοί και όλοι οι «σύμμαχοί» μας. Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Ισπανοί κι Αμερικάνοι.


Ρωσίδα κατάσκοπος
Καραμανλής
Basil William
Μητσοτάκης
σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής