breaking news Νέο

Δημοτική Παράταξη «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» : Μην κυλιέστε άλλο στην «λυματολάσπη»

Δημοτική Παράταξη «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» : Μην κυλιέστε άλλο στην «λυματολάσπη»

Εμφανίστηκε επιτέλους με δημοσίευμα μετά από ημέρες ο κ. Δήμαρχος να απαντάει στο θεμα των ημερών. Κι αντί να σκύψει πάνω από το πρόβλημα και τα όσα αποδείχτηκαν, βούτηξε στην "λυματολάσπη" που την εξαφανίζει όλη ο εργολάβος κι αυτός επιστήμονας άνθρωπος το αποδέχεται.

Και αφού επιτέθηκε προσωπικά στους άλλους υποψηφίους με τον συνήθη γνωστό του προσφιλή τρόπο, που του επιτρέπει να βρίσκει ακροατές "επιπέδου", υποψήφιους "με δράση" και ψηφοφόρους με "γνώση" χωρίς επίγνωση της κατάστασης, συνέχισε τον πολιτικό κατήφορο.

Επιτέθηκε προσωπικά πρώτα στον κ. Κορωνά πάλι για θέσεις και έμμισθα και άμισθα, χωρίς ντροπή και με περισσή υποκρισία λες κι αυτός δεν ήταν ο Δήμαρχος που αποφάσιζε να μείνει ο Κορωνάς σε αυτές τις θέσεις. Τα ίδια που ισχυρίζεται για όλους όσους τον ...αντιλαμβάνονται και απομακρύνονται.

Κατέφυγε πάλι στην "λάσπη" των προηγούμενων εκλογών, για εμένα προσωπικά κι ας κρίθηκαν όλα δικαστικά και αμετάκλητα.

Έβαλε κατά και του κ. Χαλκίδη προειδοποιώντας τον να μην ασχοληθεί με τα "σκουπίδια". Γιατί αυτός μάλλον ξέρει καλύτερα....

Και τελικά διαφάνηκε ποιο είναι το πραγματικό του ήθος και το πολιτικό του ανάστημα να σταθεί απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Το ποιο σοβαρό είναι ότι αποπειράθηκε να αποποιηθεί τις ευθύνες, ισχυριζόμενος ότι "ο Δήμαρχος ΔΕΝ απολογείται για τον Βιολογικό, όταν υπάρχει εξειδικευμένος επιστήμονας εργολάβος και εξειδικευμένος επιστήμονας-υπεύθυνος λειτουργίας του Βιολογικού." και να τις μεταθέσει αλλού, φοβούμενος πλέον για τις ποινικές διώξεις που γίνονται ήδη, αλλα και αυτές που ακολουθούν. Κρατώντας την θέση του απλού θεατή!  

Χαρακτήρισε "ασάφειες" και "δυσλειτουργία του Βιολογικού" την ρύπανση που έχει ξεσηκώσει τον κόσμο, δυσφημεί τον Δήμο πανελλαδικά κι απασχολεί πλέον τις αρμόδιες υπηρεσίες και την δικαιοσύνη. Τόσο απλά!

Αποποιήθηκε τα χρόνια πριν το 2019 λες και άλλος ήταν Δήμαρχος, άλλαξε και τα ποσά που «μας γλύτωσε» η ΔΕΥΑΒ και από 2.800.000€ και 3.000.000€ τώρα έγιναν 2.000.000€. Έτσι γίνεται μάλλον με τα εκατομυριάκια! Δεν μπορούν να αποφασίσουν! Και φυσικά σιγά μην απαντήσει που βρίσκονται, γιατί η ΔΕΥΑΒ είναι ακόμα χρεωμένη και γιατί δεν μειώθηκε το κόστος των λογαριασμών του νερού στους δημότες, αφού είχαμε τέτοιες επιτυχίες από τις «ασάφειες», κλπ., κλπ.

κ. Δήμαρχε

Αντί να ασχοληθείτε με το θεμα και να πάρετε μέτρα και να δώσετε απαντήσεις, προσπαθείτε με προσωπικές επιθέσεις να συγκαλύψετε το θεμα. Όλος ο κόσμος πλέον κατάλαβε. Ακόμα κι αυτοί που έχουν προσωπικά συμφέροντα ή ψάχνουν για έμμισθες θέσεις ή "διορίζουν " συγγενικά τους πρόσωπα λόγω ιδεολογίας, λογικά θα το αντιλήφτηκαν. Το ότι ήσασταν αυτόπτης μάρτυρας όταν κληθήκατε προσωπικά και πήγατε στον τόπο που συμβαίνουν όλα αυτά και γνωρίζετε πλέον, σας κάνει συνεργό. Γιατί εξακολουθείτε και συνεχίζεται…

Διακριθήκατε στην θητεία σας πολιτικά για τις επαφές σας με τον κ. Σώρρα που κατέληξε φυλακή, για την απαξίωση με τις ενέργειες σας μιας περήφανης δωρεάς για την γέφυρα Κούσου, για τις επαφές σας με επενδυτές για το Σέλι. Τελικά βρήκατε τον επενδυτή εδω και χρόνια στον Βιολογικό κι εφαρμόζει την μοναδική μέθοδο, στον μοναδικό Δήμο σε όλη την Ελλάδα! Γι άλλη μια φορά γελάει όλη η Ελλάδα με αυτά που συμβαίνουν στην Βέροια (και επιστημονικά και διαχειριστικά). Κι η καημένη η Βέροια βουλιάζει.

Κ. Δήμαρχε

Αν δεν το έχετε αντιληφτεί ακόμη, είστε ο Δήμαρχος ενός περήφανου Δήμου, σε έναν σπάνιο πλούσιο τόπο, με τόσα ωραία πράγματα να δημιουργήσετε και να ασχοληθείτε, είστε ο πρώτος πολίτης μιας πόλης που όλα τα χρόνια προσπαθούσε να γίνει πιο όμορφη κι αντάξια της ιστορίας της.

Παρακαλώ μην καταστρέφετε κι άλλο αυτόν τον τόπο. Μην ρίχνετε κι άλλο το επίπεδο. Ενίοτε τα καρποφόρα δέντρα ξεραίνονται ή στεγνώνουν ή αρρωσταίνουν. Να διαλέγετε καλές ποικιλίες και χρήσιμες για το κοινό καλό κι όχι για τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας οφέλη. Μην κυλιέστε άλλο στην «λυματολάσπη».

 

Παύλος Παυλίδης  

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Συνδημότες»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής