breaking news Νέο

Εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι Μνήμη Πόντου – Pontus memory

Εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι Μνήμη Πόντου – Pontus memory

Το εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι Μνήμη Πόντου – Pontus memory – συμπληρώνει σε λίγο ένα χρόνο από τη δημιουργία του και με το οποίο  εξερευνούμε τη γεωγραφική  περιοχή  του Ελληνικού Πόντου ενώ εμπλουτίζουμε  συνεχώς τις γνώσεις μας.

Η ποντιακή ιστορία, πολιτισμός  και παράδοση αναδεικνύεται παίζοντας  το παιχνίδι «Μνήμη Πόντου» συνδέοντας την  αιώνια μνήμη των ποντίων προγόνων μας με το παρόν και κυρίως με το μέλλον. Είναι ένα νέο ταξίδι επιστροφής στις ρίζες μας χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία. 

Η “ξενάγηση” του επισκέπτη σε ιστορικές πόλεις του Πόντου είναι εφικτή διαδικτυακά όπου γίνεται κοινωνός των γεωγραφικών, ιστορικών και πολιτιστικών δρώμενων των προγόνων μας. Θα ακολουθήσουν και επόμενοι κύκλοι οδοιπορικών για να ολοκληρωθεί η πλήρης χαρτογράφηση – απεικόνιση των προγονικών μας εστιών.

Ο παίκτης επισκέπτεται από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, διάφορες πόλεις του Πόντου και καλείται να συλλέξει αντικείμενα (ιστορικές πληροφορίες), συγκεντρώνοντας πόντους. Όταν συγκεντρώσει  όλα τα αντικείμενα αυτόματα  μπαίνει  στους νικητές που θα διεκδικήσουν μέσω κλήρωσης κάποια δώρα, που θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Όλες οι λεπτομέρειες του πρωτοποριακού  παιχνιδιού  είναι στη διάθεση σας στη δνση: https://game.elverias.gr όπου παίζοντας  πλουτίζεται τις γνώσεις σας για τον Πόντο και κερδίζετε πλούσια δώρα.

Επίσης η σελίδα του παιχνιδιού  στο facebook: https://facebook.com/pontusmemory  και το προφίλ του παιχνιδιού στο instagram :  https://www.instagram.com/pontusmemory/   σας περιμένουν.

Για το Δ.Σ. 

Ο  Πρόεδρος                                     Η  Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης  Χαράλαμπος                Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής