breaking news Νέο

Κοπή πίτας παλαιμάχων παικτών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια

Κοπή πίτας παλαιμάχων παικτών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια

• Σε μια ζεστή, άκρως “κυανέρυθρη” βραδιά, στη SALA του πολυχώρου της “Ελιάς” πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ η κοπή πίτας του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ και της ΠΑΕ Βέροια για το νέο έτος, στην οποία το “παρών” έδωσαν τρεις γενιές παικτών.

• Ειδικότερα, στην εκδήλωση παρόντες ηταν οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές κατοικούντες στη Βέροια, Μιχαηλίδης - Θεοδωρίδης - Παπαδόπουλος Θωμάς και υϊός Μανώλης - Ταντής - Σταφυλλίδης Σούλης - Σταφυλλίδης Κώστας - Τρούπκος Θ. - Μίλης Γ. - Μελετίδης - Πουρσανίδης - Τσιούχας - Τσιρέλας - Παπανώτας - Παπαδόπουλος Στηβ - Χατζάρας Γ. - Αλεξιάδης - Παπαφωτίου - Κουσουλάκης Σ. - Σιούτης - Καλπακης - Αραμπατζής Κ. - Λύχνας - Τοπαλίδης - Χωματάς - Αντ. Κορωνάς. Οι προερχόμενοι από άλλες περιοχές: Σπυρίδων - Φουλατζικλής - Ελευθεριάδης - Μήττας - Υφαντίδης Χρ. - Υφαντίδης Ν. - Μαραγκός - Νατσούρας - Κεσίδης - Γιατζιτζόπουλος - Κάκαλης - Παπαδόπουλος Τ. - Χαραλαμπιδης Γ.

• Συγκλονιστική ήταν και η παρουσία των πρώην άσσων της “Βασίλισσας” στην εκδήλωση της Δευτέρας, οι οποίοι απείχαν από ανάλογες εκδηλώσεις μέχρι τώρα. Μεταξύ αυτών οι Δανδέλης Γιάννης, Ραντίδης Γιώργος, Πάζος Τάκης, Μερτζεμεκίδης Λάζαρος, Μαντζούκης, Κελπέκης, Τραπεζανλίδης Γ., Χαραλαμπίδης Κ. και Λάζαρος Λαζάρου.

• Από αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση καταγράφηκαν ωστόσο και απουσίες Βετεράνων παικτών. Σε αυτές συγκαταλέγονταν οι Αβραμίδης Γ., Γκέσιος, Καλτσάς, Στοϊου, Λιόλιος, Σαββίδης, Μπλατσιώτης, Μαντζαρίδης, Αδαλόγλου, Μπαλτζής, Ακριβόπουλος, Τάκης Καραγκιοζόπουλος και Σάκης Περαχωρίτη, οι οποίοι βέβαια φρόντισαν να ενημερώσουν εξ των προτέρων για την απουσία τους τον Τάκη Παπατζίκο και τρόπο τινά να θεωρούται δικαιολογημένοι.

• Αισθητή υπήρξε και η παρουσία πρώην παραγόντων της ομάδας της Βέροοιας. Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονταν οι Γιώργος Μηνάς, Αντώνης Μπιζέτας, Γιάννης Ιωαννίδης, Στέργος Διαμάντης (που παρίστατο συνάμα και ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας) και Κώστας Γκαβαϊσές, έχοντας στο πλευρό του και τα υπόλοιπα μέλη της δικής του θητείας στο ΔΣ του συλλόγου. Που ήταν οι Κατσώνης Στ., Γαλανομάτης Β., Αράβας, Τζημόπουλος Κ., Νεστορόπουλος Κ. και Κουτσώνης Γ.

• Κοντά σ’ όλους αυτούς, παρόντες ηταν και οι Χριστοφορίδης, Πατσίκας, Πάπαρης, Φιλιππίδης Δ., Αγγέλου, Γιαζίζογλου και Απόστολος Εμμανουλίδης, οι οποίοι υπηρξαν τα μέλη του άτυπου συμβουλίου των φιλάθλων του συλλόγου.

• Οι ανειλημμενες υποχρεώσεις που είχαν οι βουλευτές του νομού Απόστολος Βεσυρόπουλος και Γιώργος Ολσουζίδης μπορεί να τους κράτησαν στην Αθήνα, όμως δεν παρέλειψαν αμφότεροι να στείλουν τις ευχές τους στην εκδήλωση.

• Νίκος Λυσίτσας, Γιώργος Μπιλέκας και Τάσος Μπαρτζώκας βρέθηκαν να κάθονται παρέα στο ιδιο τραπέζι και να απολαμβάνουν αυτή την όμορφη βραδιά, ενω πιο δίπλα και ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης με την πάντα στο πλευρό του Νίκη Καρατζιούλα.

• Πέρα απο τον Στέργιο Διαμάντη, το παρών από την Δημοτική αρχή της πόλης έδωσαν και οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Θεόφιλος Κορωνάς, ενώ από την ΕΠΣΗ ο (εκπρόσωπος του προέδρου) Στέργιος Μουρτζίλας.

• Από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει και ο φίλος των παλαιμάχων παικτών της Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, που προσήλθε στην αίθουσα με το μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρη Μπατζιάκα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής