breaking news Νέο

SL2 : Σε περιπέτειες η ΒΕΡΟΙΑ

SL2 : Σε περιπέτειες η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ έχασε στο τελευταίο της παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της SL2 και από τον Ηρακλή Λάρισας, που όλοι πριν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον θεωρούσαν ξεγραμμένο και δεν ξέρουμε πλέον αν και πως μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και να ξεφύγει από την δύσκολη θέση στην οποία την έχουν οδηγήσει τα συνεχόμενα ανεπιτυχή της αποτελέσματα.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Σαββατιάτικος αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ με τις προσθήκες που έκανε στο ρόστερ του, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, παρουσιάζεται μεταμορφωμένος αγωνιστικά και αυτό αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων του.

Μεταγραφές έκανε όμως και η ΒΕΡΟΙΑ, που αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα δεν την βοήθησαν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, να βελτιώσει το αγωνιστικό της προφίλ. Είναι βέβαια και οι τραυματισμοί, όπως του Φασίδη, του Ορφανίδη και πρόσφατα του Μπουκουβάλα, που δύσκολα, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα της ομάδας, μπορούν να αντικατασταθούν. Ετσι το μόνο,  κατά την άποψή μας που μπορεί να βγάλει από την δύσκολη θέση την ΒΕΡΟΙΑ αυτή τη στιγμή, είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή των παικτών που απουσιάζουν, λόγω τραυματισμού και ο Μπαϊντού. Ο Μπαϊντού που ξέραμε πριν τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αυτό που δεν χρειάζεται σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ είναι η απογοήτευση και ο… εμφύλιος. Τα όποια προβλήματα ή οι διαφωνίες υπάρχουν, κι αν υπάρχουν μπορούν να περιμένουν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να βγουν στην επιφάνεια. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η σωτηρία της κατηγορίας. Η μάχη της παραμονής και αυτή τη μάχη οφείλουμε να τη δώσουμε όλοι μαζί, ο καθένας με τον τρόπο του και από το μετερίζι του.

Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον νεοφώτιστο Ηρακλή Λάρισας, η ΒΕΡΟΙΑ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με το καλημέρα και στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στον αγώνα. Στο 8' συγκεκριμένα ο Μπλέτσας με ωραία πάσα έβγαλε απέναντι από τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας Φαρμάκη, τον Ιωάννου, που κοντρολάρησε με ψυχραιμία την μπάλα και με άψογο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

Το γρήγορο γκολ φάνηκε να βάζει φτερά στα πόδια των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ, που στα επόμενα είκοσι λεπτά απείλησαν τρεις φορές, με μία δεύτερη παραβίαση, την εστία της γηπεδούχου ομάδας.

Στο 10' και στο 14' συγκεκριμένα με τον Μπουόλι και στο 26' με τον Γιουκούδη, που από πλεονεκτική θέση για γκολ, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να δώσουν αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα τους.

Δύο λεπτά μετά την τρίτη χαμένη ευκαιρία της ΒΕΡΟΙΑΣ στο 28' και ενώ η ΒΕΡΟΙΑ έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και να βρίσκεται πιο κοντά από τον αντίπαλό της στο γκολ, ήρθε η ισοφάριση. Η μπάλα βρήκε το χέρι του Περδίκη μέσα στην περιοχή της ομάδας του, με τον ηπειρώτη διαιτητή κ. Μπούρα να θεωρεί ότι το χέρι που ήρθε σε επαφή με την μπάλα δεν βρίσκονταν στη φυσική του θέση και να καταλογίζει πέναλτι, που αξιοποίησε ο Κάσα που ανέλαβε την εκτέλεσή του.

Το γκολ της ισοφάρισης επέδρασε αρνητικά στους ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενώ αντίθετα έδωσε ώθηση στους αντιπάλους τους, που στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν ένα δεύτερο τέρμα, με έναν ποδοσφαιριστή, τον Λάρι Κέρι, που ξεκίνησε την επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα φορώντας την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν περισσότερο χρόνο στην κατοχή τους την μπάλα, όμως τις ευκαιρίες της δημιούργησε η γηπεδούχος ομάδα. Στο 50' ο Τασιούλης ύστερα από ατομική ενέργεια, βρέθηκε σε θέση για γκολ, όμως το σουτ του παίκτη του Ηρακλή δεν βρήκε στόχο. Στο 64' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 74' έξυπνη ενέργεια του Λεσαϊ, που είδε εκτός θέσης τον Βενετικίδη, πρόλαβαν πριν η μπάλα καταλήξει στο βάθος της εστίας της ΒΕΡΟΙΑΣ και έδιωξαν οι αμυντικοί της γηπεδούχου.

Η πρώτη και τελευταία καλή στιγμή της ΒΕΡΟΙΑΣ στο δεύτερο 45λεπτο καταγράφεται στο 76' με το Μπλέτσα να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει άουτ,ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Περδίκης.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο ηπειρώτης διαιτητής κ. Μπούρας, όπως και οι βοηθοί του, ο συμπατριώτης του Λιόντος και ο Μπάλα από τα Τρίκαλα, έπαιξαν έδρα, με την ΒΕΡΟΙΑ να διαμαρτύρεται για τα δύο τέρματα του αντιπάλου της.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ : Φαρμάκης, Γκαλίτσιος, Κάσας (90’+ Μπόσιο), Γκαρσία (90’+ Συρεγγέλας), Χατζής, Λίταινας, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Τασιούλης (66’ Λεσάι), Κέρι (85’ Μπάμης), Καμπέρης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης (79’ Μουχάλης), Μπλέτσας (79’ Μπαϊντού), Παπαχρήστος, Περδίκης, Ζιώγας (60’ Ελευθεριάδης), Καψάλης (46’ Κασέμι), Μπουόλι, Γιουκούδης, Ιωάννου (60’ Μπελεβώνης), Στίκας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής