breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Πιστρόφια στο ΣΦΥΡΙΖΑ, συντρόφια. 

Κάποτε είχαμε τα πιστρόφια της νύφης στο πατρικό της, μετά τις καθορισμένες μέρες του γλεντιού του γάμου και αφού είχαν αποδειχτεί εν τοις πράγμασι, η διάρρηξη του παρθενικού υμένος (σε περίπτωση που η νύφη δεν ήτο παρθένος, το αίμα στα σεντόνια μπορούσε να είναι και...κόκορα, για να γλιτώσουμε το σόι της νύφης το ρεζιλίκι!).

Στην περίπτωση βέβαια των πιστροφιών του Παυλάρα στο κόμμα, σίγουρα δεν ισχύει η επίδειξη της παρθενιάς του, για πολιτική μιλάμε, αφού αυτή έχει γίνει...παντιέρα, από τις τόσες φορές που πήγε και ήρθε. Στο κόμμα, μιλάμε.

Και τι είναι για τον Πολάκαρο να βάλει την τζίφρα του σε μια δήλωση μετανοίας, που του έγραψε η Ποπίτσα η Τσαπανίδου και να ξαναμπεί στα ψηφοδέλτια της «για δεύτερη φορά αλλαγής»;

Με ένα συγνώμη γράφει στα παλαιότερα των...σεντονιών του το φιλότιμο, που θα έπρεπε να διέπει το παχύ του μουστάκι και την αψάδα του. Αυτό το μπρουτάλ κόπι πάστε, τέλος πάντων.

Και ο Αλέκ6σης όμως, εεεεε; Τέτοια σταθερότητα, δεν υπάρχει πια. Και καλά κάνει. Διότι άπαξ και τον σφάξει τον κόκορα, θα χάσει ψήφους στα Σφακιά και τον Ομαλό.

Ορκισμένα είναι τα Κρητσικάκια, που χωρίς τσικουδιά και μπαλωθιές κάνουν, χωρίς Παύλο βουλευτή όχι.

Άντε ρε Πολ, θα σε ξαναδούμε να κατεβαίνεις από τον Ομαλό στη στράτα των Μουσούρων, κάνοντας μάνες δίχως γιους, για τους ανώμαλους τους δεξιούς.

Όχι που θα έχανε ο Γεωργιάδης το αντίπαλο του δέος στη Βουλή.

Όχι που θα έχανε ο νεοαυριανισμός το φυρερίσκο του στα έδρανά της.

Και αν, λέμε αν, ρε Αλέκ6η, κερδίσεις τον Πολάκη και τους αφιονισμένους οπαδούς τους και χάσεις πολλαπλάσιους κεντρώους ψηφοφόρους;

Σε κόβει καθόλου; Λέμε τώρα. ΣΥΡΙΖΑ, αφού.


Πολάκης
Τσαπανίδου
Τσίπρας
Γεωργιάδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής