breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ισόπαλο το ντέρμπι Ζερβοχωρίου - Επισκοπής

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ισόπαλο το ντέρμπι Ζερβοχωρίου - Επισκοπής

Ισόπαλο (1-1) έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Ατλαντα Ζερβοχωρίου και του Κεραυνού Επισκοπής κάτι που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΑΕ Καβασίλων και νικώντας με το επιβλητικό 6-1 τον Ολυμπιακό Νάουσας αύξησε και πάλι την διαφορά της στους 5 βαθμούς έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο.

Στο γειτονικό ντέρμπι του Ζερβοχωρίου η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο 59' με γκολ του Λούρη με την φιλοξενούμενη Επισκοπή να ισοφαρίζει το σκορ δυο λεπτά αργότερα στο 61' με τον Δήμου.

Από την ισοπαλία του Ζερβοχωρίου με την Επισκοπή επωφελήθηκε και η Πατρίδα που συνέτριψε 6-0 στο γήπεδό της την Καψόχωρα και πλησίασε στους 6 βαθμούς την προνομιουχο τρίτη θέση που οδηγεί στην άνοδο έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.

Στην μάχη της παραμονής η Λυκογιάννη νίκησε 2-1 στο γήπεδό της την ΑΕ Ποντίων και μείωσε την διαφορά που την χωρίζει από την προχθεσινή αντίπαλό της στον έναν βαθμό.

Στα υπόλοιπα παιχνι΄δια της Β' κατηγορίας η Αγία Βαρβάρα νίκησε εκτος εδρας με 0-1 τον Αχιλλέα Νάουσας (το γκολ στο 26' ο Χαλβατζής), ενω Βεργίνα και Αχθος Αρούρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 (προηγήθηκε ο Αχθος Αρούρης στο 55' με τον Αντωνίου και ισοφάρισε η Βεργίνα στο 90' με τον Τσιρέλα).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ζερβοχώρι - Επισκοπή      1-1

Καβάσιλα - Ολυμπιακός Ν.          6-1

Λυκογιάννη - ΑΕ Ποντίων  2-1

Αχιλλέας Ν. - Αγ. Βαρβάρα          0-1

Πατρίδα - Καψόχωρα          6-0

Βεργίνα - Αχθος Αρούρης  1-1

Ρεπό: Ραχιά


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής